1.4.2020 15:04 | Telekom

Telekom: Neobmedzené dáta si môžete aktivovať aj v apríli (+ ako na to)

Zdroj: Pexels

Ponuka je dostupná pre paušály, nie predplatené karty.

Telekom aj počas apríla ponúka neobmedzený balíček dát zadarmo. Dostupný je pre zákazníkov s paušálom.

„Od 1. do 30. apríla si môžu zákazníci v Telekom aplikácii aktivovať balík Nekonečné dáta. Zákazníci s paušálom Áno, Áno Biznis, Happy i Bez záväzkov si môžu aktivovať balík jeden raz v mesiaci,“ spresnil operátor.

Limitom je 1 000 GB dát a dáta sa dajú využívať v 2G, 3G a 4G sieti operátora. Zostávajúci objem sa neprenáša do ďalšieho mesiaca.

Balík treba aktivovať

„Nekonečné dáta“ si môžete aktivovať v aplikácii Telekomu. Ak ju ešte nemáte, stiahnuť si ju môžete zadarmo v aplikačných obchodoch – Google Play a App Store .

Balík si aktivujete v aplikácii. Zdroj: Filip Maxa

V aplikácii si vyberte číslo, ku ktorému si chcete dáta aktivovať, kliknite na ikonu pridať a vyberte si možnosť „Jednorazové dátové balíčky“. Vyberte si možnosť „Nekonečné dáta“ a potvrďte možnosť kúpiť.

Dáta ponúkajú aj konkurenti

Z konkurentov zareagoval aj Orange , ktorý ponúka pre zákazníkov balík správ a balíček Čet zadarmo. Klientom, ktorí pracujú z domu, zas ponúka možnosť aktivácie 10 GB balíčka dát.

O2 ponúka zákazníkom s paušálom prístup k videopožičovni HBO Go. Okrem toho dočasne poskytuje neobmedzené dáta pre aplikácie v Smart paušáloch.

4ka začala od dnešného dňa ponúka neobmedzené dáta (s limitom 300 GB dát) aj pre dva nižšie programy Sloboda 100+ a Sloboda 300+. Aktivácia prebehne automaticky pri obnove balíčka.