Flanelky sú opäť trendy, takto ich kombinujú hviezdne krásky

Fotogaléria
Selena Gomez, Jessica Alba, Jennifer Lopez Zdroj: Profimedia

Flanelové košele sú v kurze „ON and OFF“. Kedysi sa nosili, potom sa úplne prestali a teraz sú zase veľkým hitom. Nosia ich všetci aj hviezdne tváre. Môžete ich kombinovať do country looku, elegantného, ale aj s teniskami. Štýlový kúsok, ktorý každému otfitu dodá tú poslednú čerešničku.

S rifľami je TOP

Flanelová košeľa vyzerá najlepšie s rôznymi druhmi rifieľ. Ak si k nej dáte kovbojské čižmy a roztrhané rifle o country look máte postarané. JLo ju skombinovala s teniskami a naopak Christina s čižmami. Oba outfity vyzerajú skvele. 

Tento typ košieľ vyzerá dobre skombinovaný aj so šortkami alebo len previazané okolo pása. Sú multifunkčné nakoľko ich môžete nosiť do mesta na nákupy, ale aj do lesa na prechádzku. Flanel je veľmi príjemný materiál, ktorý sa dobre nosí a zároveň je funkčný - ľahký, hrejivý a príjemný. 

Fotogaléria
Jennifer Lopez, Christina Milian Zdroj: Profimedia

Oživí outfit

V prípade, že neviete, čo narýchlo na seba, prehoďte farebnú flanelky cez čierny outfit a trendy look je na svete. Tento trik vie aj Jessica Alba, ktorá zvolila modro-bielu kockovanú košeľu k čiernemu outfitu a doplnila s veľkou tmavomodrou kabelkou.

Adriana využila košeľu k čiernym saténovým šatám s odhaleným dekoltom. Outfit doplnila čiernou kabelkou a navrch si vzala huňatý čierny kabát. Aj k takýmto elegantným outfitom vyzerá flanelová košeľa super. 

Fotogaléria
Jessica Alba, Adriana Lima Zdroj: Profimedia

Červená klasika

Veľmi typická kombinácia farieb na flanelových košeliach je červeno-čierna alebo červeno-biela. Selena zvolila čierno-červený model, ktorý skombinovala s čiernymi širšími teplákmi a sivým basic tričkom. Celý outfit doplnila o červenú kabelku a tenisky. Veľmi ležérny outfit ideálny na nákup do mesta.

Gwen vsadila na oversize štýl. Košeľu doplnila o úzke čierne nohavice, cool okuliare a červený rúž. Tieto kockované košele sú samé o sebe veľmi výrazným prvkom, takže k nim už nemusíte veľa vecí kombinovať. Pri nich jednoznačne platí, že niekedy je menej viac. 

S koženými nohavicami

Kožené nohavice sú veľkým trendom. Flanelová košeľa s týmto typom látky vyzerá super. Vie to aj Nicole Scherzinger, ktorá kožené nohavice skombinovala s modro-čiernou košeľou, klobúkom a čiernou strapcovou kabelkou pripomínajúcou kovbojský štýl. 

Kourtney zvolila overzise čierno-bielu košeľu, ktorú zladila so zvonovými čiernymi koženými nohavicami. Look doplnila čižmami na vysokom opätku a čiernymi trendy okuliarmi. 

Fotogaléria
Nicole Scherzinger, Kourtney Kardashian Zdroj: Profimedia

Milovníčka flaneliek

Hailey Bieber patrí k veľkým fanúšikom flanelových košieľ. Väčšinou ju môžeme vidieť v oversize strihoch. Tento kúsok ladí do športových, ale aj elegantnejších outfitov s vysokými topánkami.

Hailey má rada rôznorodosť aj vo farbách či štýloch. Má veľmi dobrý vkus a jej outfity sú vždy trendy. Je vždy cool, štýlová a super zladená aj keď vyjde z domu len v teplákoch. Má cit pre módu, to sa jej musí nechať.

Fotogaléria
Hailey Bieber Zdroj: Profimedia

Inšpirujte sa aj ďalšími známymi tvárami vo fotogalérii, ako nosia oni tento typ košieľ?

Čítajte viac o téme:
Všetky témy