Zdeno Chára poďakoval všetkým ľuďom v Bostone, ktorí bojujú s koronavírusom

NETKY.SK • 30 Marec 2020, 20:39 • 2 min
Zdeno Chára poďakoval všetkým ľuďom v Bostone, ktorí bojujú s koronavírusom

BOSTON - Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára sa poďakoval vo videu na sociálnej sieti všetkým ľuďom v Bostone, ktorí bojujú s pandémiou koronavírusu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vyjadrenie Zdena Cháru 

"Ahoj Boston. Viem, že prežívame ťažké časy. Všetkým nám chýbajú veci, ktoré milujeme, a chýba nám aj šport, no vždy sme boli známi ako mesto šampiónov. Chcem sa poďakovať mnohým ľuďom, ktorí nás udržujú v bezpečí a v zdraví: všetkým zdravotníkom, záchranárom, dodávateľom potravín, dobrovoľníkom. Patrí vám veľké ďakujem." 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33),

 

Už sa teší na ľad

Ďalej sa vyjadril, že ako obyvateľ Bostonu veľmi dobre vie, že obyvatelia mesta sú tvrdí a odolní. Nepochybuje o tom, že to nakniec mesto prekoná, a bude ešte silnejšie. "Neviem sa dočkať, keď vás opäť stretnem v TD Garden. Všetkých vás milujem," odkázal kapitán Bruins obyvateľom Bostonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TD Garden (@tdgarden),

 

Duo v Ottawe

 

Štyridsaťtriročný veterán prišiel do tímu "medveďov" v roku 2006 ako jeden z najlepších obrancov ligy z kanadskej Ottawy. Senátori v tom roku obmieňali celý tím, pretože z ich kádru sa porúčal aj slovenský útočník Marián Hossa. Vtedy prestupoval "ešte len" do teraz už neexistujúceho tímu Atlanta Thrashers za Danyho Heatleyho. 

 

img

 

3x finále, raz ako víťaz

Boston podpísal Cháru a veľa si od jeho služieb sľuboval. V sezóne 2010/11 s ním získal Stanleyho pohár ako kapitán mužstva. Stal sa tak prvým Slovákom v histórii NHL, ktorému sa to podarilo. Okrem toho ako kapitán zažil aj dve neúspešné série finále playoff. Najprv to bol rok 2013 proti Hossovmu Chicagu a minulý rok v domácom siedmom zápase nestačil Boston na St. Louis Blues. V prebiehajúcej sezóne odohral 68 duelov a nazbieral v nich 14 bodov (5+9).

 

img

 

V USA sa COVID-19 rýchlo šíri

V USA evidovali v pondelok večer už vyše 150 000 prípadov ochorenia COVID-19, čo je najviac na svete, a viac ako 2800 ľudí chorobe podľahlo. Celosvetovo je v 199 krajinách/regiónoch potvrdených viac ako 760-tisíc prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, podľahlo mu takmer 37 000 osôb.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies