Zimný štadión Ondreja Nepelu čaká rekonštrukcia

NETKY.SK • 26 Marec 2020, 18:43 • 2 min
Zimný štadión Ondreja Nepelu čaká rekonštrukcia

BRATISLAVA - Hlavné mesto SR zrekonštruuje Zimný štadión Ondreja Nepelu (ZŠON) za viac ako milión eur. Vyplynulo to z dnešného oznámenia vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

slovakia

left justify in out

"Predmetom zákazky je energeticky efektívna rekonštrukcia budovy ZŠON s využitím garantovanej energetickej služby," uvádza sa v oznámení ÚVO. Verejné obstarávanie bude prebiehať formou rokovacieho konania so zverejnením a lehota na predkladanie žiadostí o účasť je do 20. apríla.

 

img


Bratislava ako vlastník budovy ZŠON hľadá prostredníctvom verejného obstarávania dodávateľa, ktorý zvýši energetickú efektívnosť budovy. "Prioritným cieľom je zabezpečiť rekonštrukcie prostredníctvom tzv. garantovanej energetickej služby na základe zmluvy o energetickej efektívnosti," uvádza mesto.

 

Rokovacie konanie bude prebiehať v dvoch etapách. Do druhej etapy postúpia iba tí uchádzači, ktorí splnia podmienky stanovené obstarávateľom. Budúci dodávateľ bude vybratý na základe viacerých kritérií uvedených v súťažných podkladoch.

 

img

 

História štadióna
Zimný štadión Ondreja Nepelu je najstaršou hokejovou halou na Slovensku. Výraznou obnovou prešiel v rokoch 1990 až 1992, keď zrekonštruovali šatne, zrušil sa sektor na státie a štadión dostal novú oceľovú strechu. Kompletná prestavba štadióna pre svetový hokejový svetový šampionát trvala od mája 2009 do februára 2011. Kapacita haly dosiahla po poslednej rekonštrukcii 10-tisíc miest.

 

img
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies