Hamilton bol v kontakte s ľuďmi, ktorí sú už na COVID-19 pozitívni

NETKY.SK • 23 Marec 2020, 11:41 • 2 min
Hamilton bol v kontakte s ľuďmi, ktorí sú už na COVID-19 pozitívni

LONDÝN - Lewis Hamilton predostrel fanúšikom na sociálne siete status o tom, že síce bol v kontakte s ľuďmi, ktorí sú už na COVID-19 pozitívni, avšak on sa cíti dobre. Dokonca uverejnil video o správnom čistení rúk.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Postoj ľudí ho udivuje

"Sú ľudia, ktorí stále chodia do klubov a barov či na väčšie zhromaždenia. Z môjho pohľadu je to úplne nezodpovedné a sebecké," uviedol Hamilton. Na sociálne siete preto uverejnil video, ako sa príkladne majú čistiť ruky v týchto pre ľudstvo ťažkých dňoch. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lewis Hamilton (@lewishamilton),

 

V spoločnosti nakazených

Už pred niekoľkými dňami poprel správy, že je nakazený novým koronavírusom. Špekulácie sa vyrojili po tom, ako bol pred dvoma týždňami v spoločnosti herca Idrisa Elbu a manželky kanadského predsedu vlády Sophie Trudeauovej, u oboch neskôr potvrdili ochorenie COVID-19.

 

 

Úcta k lekárom a sestrám 

"Modlím sa za zdravie svojej rodiny, ale aj ľudí na celom svete. Tiež za lekárov, zdravotné sestry a ďalší personál, ktorí podstupujú veľké riziko a za cenu ohrozenia vlastného života udržujú krajiny v chode. To sú skutoční hrdinovia," dodal úradujúci majster sveta F1.

 

img

 

Úvod sezóny priebežne na jún 

Seriál pretekov F1 má ešte stále prestávku. Po prerušení viacerých pretekov by mala sezóna nakoniec odštartovať v júni, a to VC Kanady. Vedenie seriálu zrušilo VC Austrálie a Monaka, odložilo VC Bahrajnu, Číny, Vietnamu, Holandska a Španielska. V Azerbajdžane sa mala veľká cena konať na mestskom okruhu v metropole krajiny, nebude ju však možné pripraviť bezpečne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa F1 Fan (@thegrandpr1x),

 

Rozhodnutie o odložení podujatia padlo po diskusii predstaviteľov F1, Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA) a azerbajdžanskej vlády. Prvým podujatím v roku by tak mohla byť až VC Kanady v Montreale 14. júna. V histórii sa ešte nestalo, aby F1 odštartovala v takomto neskorom termíne.

 

Britské ostrovy

V Británii evidovali ku dnešnému dňu dopoludnia takmer 6000 prípadov ochorenia COVID-19, 282 ľudí zomrelo. Celosvetovo je v 188 krajinách/územiach potvrdených viac ako 341-tisíc prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, podľahlo mu vyše 14 700 osôb.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies