Krásna pleť už za 30 dní

Please enter banners and links.

pleť

Tiež si často lámete hlavu nad tým, čo by sa ešte dalo urobiť pre vašu pleť? Máte doma krémy od výmyslu sveta, a predsa nie je požadovaný efekt taký, aký si ho predstavujete? Vyskúšajte s nami pokus, ktorý vás bude stáť iba dve minúty každý deň.

Aj pleť potrebuje čas

Tak, ako si svoje zuby čistíme dve minúty a akosi sme si už na túto rutinu zvykli, tak by sme mali vážne zobrať aj čistenie našej namáhanej pleti. Denne musí znášať nielen nečistoty prostredia, ale takisto aj naše nesprávne stravovacie návyky a haldy mejkapu. Po celom tom dni aj ona kričí: „Pomoc!“. Žiada si to wellness v podobe rannej i večernej očisty.

Spravte si z toho zvyk

Jedna minúta ráno, jedna minúta večer a už za tridsať dní uvidíte prvé zmeny. O čom to hovoríme? Čistite si svoju pleť po dobu jednej minúty vždy na začiatku a na konci dňa a ona sa vám zavďačí. Bude nádherne čistá, jasná, svieža, pružná, vláčna, skratka vitálnejšia. Zjednotí sa jej tón a dokonca sa možno konečne zbavíte aj svojho problému s akné. Ako dobre vieme, s týmto kožným ochorením sa nebojuje ľahko, ale úspech spočíva v správnej starostlivosti o pleť. Možno ste vyskúšali možné aj nemožné a utratili veľké sumy peňazí v lekárňach a u dermatológov. Teraz je čas na zmenu.

Buďte sami sebe lekárom a kozmetičkou

Pripravené? Vždy po odlíčení si vlažnou vodou umývajte tvár po dobu jednej minúty. Počas tejto chvíle sa totiž dokonale otvoria póry a čistiaci prostriedok sa dostane aj také miesta, kde by sa ináč a za tak krátky čas nedostal. Veľakrát ani nevenujeme pozornosť každučkému milimetru na tvári, a preto sa stáva, že práve tieto miesta mávame častejšie problematické. Teraz už vieme, prečo je to tak. Čistá voda síce nie je zlá, ale siahnite radšej po čistiacom prípravku na pleť, ktorý je buď vo forme gélu, peny alebo pílingu. Verte – neverte, ale nemusíte minúť ani cent, pretože postačí aj obyčajné mydlo. Vyberajte však také, ktoré vašu pleť príliš nevysuší.

Na začiatku sa môže stať, že po pár dňoch tohto zaujímavého, ale účinného pokusu, vám začne na tvári vychádzať akné. Neľakajte sa – vaša pleť sa iba prečisťuje. Používajte tú správnu hydratačnú kozmetiku vo forme krémov a uvidíte, že vaša pleť bude už za tridsať dní na nerozoznanie. Ostanete nadšené!

FOTO: pexels.com