Slovan zmluvy s hráčmi nepredĺži, pre pandémiu utlmil činnosť

TA3 TASR
1.4.2020 17:53

Hokejový klub HC Slovan Bratislava sa na základe rozhodnutia akcionárov spoločnosti v dôsledku situácie spôsobenej pandémiou koronavírusu a následným predčasným ukončením tipsportligovej sezóny rozhodol utlmiť svoju činnosť. Súčasné zmluvy s hráčmi A mužstva, ako aj členmi realizačného tímu nebudú predĺžené, informoval klub na svojej oficiálnej stránke.

"Vzhľadom na to, že vývoj situácie je vážny a čas návratu k bežnému fungovaniu športových súťaží je momentálne veľmi neistý, je klub HC Slovan Bratislava nútený prijať opatrenia na zabezpečenie svojej budúcej existencie. Súčasné zmluvy s hráčmi A mužstva, ako aj členmi realizačného tímu nebudú predĺžené. Pracovný pomer skončí aj väčšine zamestnancov klubu. Zároveň budú k 31. marcu 2020 ukončené všetky dodávateľské a marketingovo-obchodné zmluvy, ktoré vzhľadom na pandémiu koronavírusu nie je možné ďalej vzájomne plniť, resp. ich plnením by klubu vznikali výdavky," uviedol klub na webe hcslovan.sk.

Na Slovensku je k utorku večer hlásených s novým koronavírusom vyše 363 ľudí a pravdepodobne jedna obeť. Počet smrteľných obetí SARS-CoV-2 sa podľa údajov "Coronavirus COVID-19 Global Cases by Johns Hopkins CSSE" celosvetovo zvýšil na vyše 40.000, v 176 krajinách/regiónoch sveta ho diagnostikovali u vyše 826.000 osôb.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok