4ka: k paušálu Sloboda+ a Sloboda Dáta získate zadarmo balík Nekonečno na doma

Operátor chce zákazníkom uľahčiť situáciu, kedy musia byť doma a dáva im od 1. apríla nekonečné dáta zadarmo.

4ka sa pridáva k ostatným operátorom a ponúka zákazníkom bezplatne dátový balík Nekonečno na doma. Podľa informácií v tlačovej správe stúpla dátová prevádzka v porovnaní s bežným obdobím pred pandémiou o 24 %.

Dáta navyše určite ocenia všetci, ktorí chcú ostať v kontakte s blízkymi napríklad cez rôzne četovacie aplikácie, sociálne siete, či pracujúci z domu. 

Balík Nekonečno na doma sa od 1. apríla zapne automaticky každému, kto už má aktivovaný alebo si aktivuje jeden z paušálov, Sloboda+ alebo Sloboda dáta. Zákazník môže s týmto balíkom surfovať po celom Slovensku, teda nielen v sieti 4ky, ale aj v sieti roamingového partnera. 

Zvýhodnenú ponuku Nekonečno na doma môžu zákazníci využiť do konca mája. Všetky podrobnosti nájdete na stránke www.4ka.sk/zostandoma.

Doplnené 2.4.

Existujúcim zákazníkom nabehne dátový balík až pri najbližšej obnove paušálu, nie hneď od 1. apríla. Za upresnenie ďakujeme čitateľovi s nickom nobody.  

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

nobody01.04.2020 - 22:33 Trvalý odkaz

Keďže redakcia tu píše bludy bez overenia tak by som doplnil že automaticky hneď 1.4 nič neaktivuje, ale až prvá obnova paušálu po 1.4

Lenka Ivančíková02.04.2020 - 07:59 Trvalý odkaz

In reply to by nobody

tie "bludy" sme mali ako info od operatora. len tolko. :) nie je v nasich silach overovat kazdu akciu kazdeho operatora na vlastnej kozi. takze sme radi, ak info slusnou formou doplni niektory z citatelov pre ostatnych. od toho su diskusie. dakujeme. :)

Knoxville02.04.2020 - 10:58 Trvalý odkaz

In reply to by Lenka Ivančíková

Výhovorky Vám idú lepšie,ako si overiť informácie skôr,ako vypustíte takýto "článok".
Môžte sa hanbiť...☹️

Lenka Ivančíková02.04.2020 - 11:20 Trvalý odkaz

In reply to by Knoxville

dobre, tak mi porad, ako si mam overit, ze info od operatora nie je presne. a to este pred spustenim ponuky. nie, nemam SIM kartu 4ky, aby som vsetko overovala na vlastnej kozi. tvoj postup by bol aky? najlepsie nejaky univerzalny navod, ako overovat vsetky ponuky vsetkych operatorov. :) poprosim o konstruktivnu kritiku. tej sa nikdy nebranim.

Celá diskusia 22 príspevkov