Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Daniela Peštová vyrazila všetkým dych! Ocitla sa medzi anjelmi!
Zdielať na

Daniela Peštová vyrazila všetkým dych! Ocitla sa medzi anjelmi!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že manželka speváka Paľa Haberu je skutočne krásna žena. Napokon, Daniela Peštová je na modelingovom výslní v podstate celý život. Podarilo sa jej stať sa aj anjelom pre Victoria´s Secret. No kým niektorá modelka si struhne len jednu sezónu, Daniela sa do kampane vrátila. Tesne pred päťdesiatkou!

Ako to vo svete modelingu chodí, mladosť predáva a kritériá sú o to prísnejšie. Za obrovský úspech preto možno považovať novú kampaň Victoria´s Secret, ktorej súčasťou je aj česká modelka, Daniela Peštová (49).

Modelka, ktorá sa vyskytla na predných stránkach magazínov ako Elle či Cosmopolitan a pracovala pre popredné kozmetické a odevné značky, stojí napriek sláve nohami pevne na zemi.

Vo videu môžu diváci vidieť, po kom má Daniela svoje gény, svoje súkromie poodhalila v relácii Topstar:

​Už to bude dvadsať rokov, čo žije po boku slovenskej speváckej legendy, Paľa Haberu (57) a svoje súkromie si strážia ako oko v hlave. Majú spolu dve deti, dcéru Ellu (17) a syna Paula (10). Daniela má aj syna Yannicka (24) z prvého manželstva.

Jedna z mála súkromných fotiek na Danieliných sociálnych sieťach s partnerom Paľom Haberom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#mistletoe ?

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova),

Občas na sociálnych sieťach potvrdia fotkou svoju rodinnú súdržnosť a lásku, no na Danielinom profile vidieť fotky prevažne pracovného charakteru. Na poslednej fotke obklopená anjelikmi z Victoria´s Secret však vyráža dych. Takmer päťdesiatročná modelka je stále žiadaná a niet sa čomu čudovať, jej vzhľad popiera fyzikálne zákony.

Daniela v novej kampani známej značky spodnej bielizne:

"Škoda, že to načasovanie nie je úplne ideálne. Aj tak mám radosť z tejto novej kampane pre Victoria´s Secret z toho, že si z tej „starej grady“ vybrali práve mňa a z toho, že môžem byť v spoločnosti týchto krások,“ napísala Daniela pod fotku, ktorej autorkou je nemenej známa bývalá modelka Helena Christensen (51). Tú môžu fanúšikovia hudby poznať ako uhrančivú plážovú zvodkyňu z klipu k piesni Wicked Game od Chrisa Isaaka.

Danielina kolegyňa, modelka Helena Christensen našla svoju vášeň aj na druhej strane objektívu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Teach them young ♥️ Thank you @thomasdozol for catching this precious moment ?

Príspevok, ktorý zdieľa Helena (@helenachristensen),

 

Súvisiace články