Apple iPhone 9 možno príde už začiatkom apríla

Nový únik pochádza od zamestnanca siete Best Buy, ktorý zverejnil podobu ochranného obalu pre 4,7-palcový iPhone 2020. K tomu dodal, že toto príslušenstvo môžu predávať až po 5. apríli. Uvedenie menšieho iPhonu je tak, zdá sa, blízko.

Už dlhší čas sa šepká o tom, že Apple vraj pripravuje nový, menší iPhone, ktorým chce nadviazať na úspešný model SE. Oficiálny názov novinky zatiaľ nie je známy a mnohí hovoria o iPhone 9 či SE 2. 

Podľa najnovších, zatiaľ neoverených informácií, jeho uvedenie nemusí byť ďaleko. Aspoň to naznačuje únik ochranného obalu Urban Armor Gear, ktorý má pochádzať od zamestnanca amerického reťazca Best Buy. 

Obal má byť navrhnutý pre nový 4,7” iPhone 2020 s výrezom fotoaparátu na zadnej strane podobne, ako ochranné príslušenstvo pre modely 7 a 8. Zdroj z Best Buy dodáva, že obal nesmú predávať skôr než 5. apríla. Práve tento dátum naznačuje, že nový kompaktný iPhone môže byť blízko. 

Apple naposledy predstavil nový iPad Pro 11 (základné info) a MacBook Air. Vzhľadom na to, že iPhone 9 nemá byť top model výrobcu, možno sa dočkáme len tichého uvedenia.

Nový iPhone má priniesť návrat domáceho tlačidla a dizajn známy z modelu 8. Hovorí sa aj o čipe A13 Bionic, 3 GB RAM, jedným zadným fotoaparátom či úložisko s kapacitou 64 a 128 GB. Ak sú informácie pravdivé, od oznámenia nás delí len pár dní. 

Zdroj: macrumors.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu