Beckhamovci v luxuse za milióny od slávnej architektky! Jej budovy rastú aj v Bratislave

Ani epidémia koronavírusu nezastavila slávny manželský pár Victoriu a Davida Beckhamovcov od investícií do nehnuteľnosti. Ich najnovší prírastok je mimoriadne luxusná záležitosť.

31.03.2020 16:08
debata
David Beckham,  Victoria Beckham a ich syn... Foto: SITA/AP
David Beckham, Victoria Beckham David Beckham, Victoria Beckham a ich syn Brooklyn na udeľovaní cien magazínu GQ Muž roka.

Ako informoval britský Daily Mail, manželia si mali v uplynulých dňoch zadovážiť luxusný apartmán v mrakodrape Miami's One Thousand Museum. Hoci v tejto budove, dokončenej v roku 2019, nebudú mať núdzu o bohatých susedov, práve slávna rodina si vraj vybrala jeden z najluxusnej­ších bytov.

Podľa správ britského periodika ide o apartmán s veľkou rozlohou, v ktorom sa nachádza päť spální a niekoľko kúpeľní. Pravdepodobne o jeden z desiatich celopodlažných apartmánov, ktoré sa v budove nachádzajú.

Okrem nich si záujemcovia o kúpu môžu vyberať tiež z niekoľkých desiatok apartmánov s rozlohou polovice podlažia. V budove sa dokopy nachádza 84 bytových jednotiek. Cena štartuje na 6 miliónov dolárov a najdrahšie apartmány sa predávali za 21 miliónov dolárov. Beckhamovci pre špeciálny nadštandard mali ešte priplácať.

Rodine so štyrmi ratolesťami nebude v novom príbytku chýbať ani vlastný bazén či dokonca pristávacia dráha na streche mrakodrapu pre helikoptéru.

Zaujímavým je aj fakt, že autorkou budovy je slávna, dne už zosnulá architektka Zaha Hadid, ktorá za svoju prácu získala množstvo ocenení a jej diela sa nachádzajú po celom svete. Jedno z nich dokonca v Bratislave. Podľa Hadidovej návrhu totiž vzniká aj stavba známa ako Sky Park v centre Bratislavy. Také luxusné apartmány, aký si dopriali Beckhamovci, sa v nej asi nenájdu. Nepochybne však zmení fasádu Bratislavy a priláka aj pár majetných kupcov zo zahraničia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #David Beckham #Victoria Beckham #apartmán #Zaha Hadid

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...