Ako vonia Angelina Jolie či Nicole Kidman? Fanning ich rozozná nosom na míle!

Americká herečka Elle Fanning tvrdí, že každý film, v ktorom sa predstavila, má svoju "jedinečnú vôňu" a rovnako aj jej kolegyne, ktoré podľa nej dokáže rozoznať. Vyjadrila sa tak v rozhovore pre magazín Glamour.

31.03.2020 14:50
debata
Herečka Elle Fanning na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Elle Fanning sa na premiére objavila v kreácii Gucci. Herečka Elle Fanning na archívnom zábere.

„Odkedy hrám, všimla som si, že každý pľac má naozaj unikátnu vôňu. Tiež som pracovala s veľa herečkami, ktoré mali svoju vlastnú charakteristickú vôňu,“ vyhlásila Fanning.

„Podľa vône by som mohla identifikovať Patriciu Clarksonovú, Nicole Kidmanovú a Angelinu Jolieovú,“ vysvetlila 21-ročná herečka s tým, že kedykoľvek sa stretne s danými vôňami, prenesie ju to späť na miesta nakrúcania.

Rodáčka z Conyersu v štáte Georgia má tiež dve zreteľné vône, ktoré ju podľa jej slov prenášajú do detstva. „Moje detstvo má dve zreteľné vône. Varenie mojej starej mamy, ktoré je veľmi typicky južanské, všetko jedlo voňalo ako Vďakyvzdanie, a opaľovací krém. Vždy som bola bledá a vyrastanie pod pražiacim losangeleským slnkom znamenalo, že mama mňa a sestru vždy natierala opaľovacím krémom,“ zaspomínala Fanning, ktorá je mladšou sestrou herečky Dakoty Fanningovej.

Obe dievčatá sa už od útleho detstva presadili vo filmovom biznise a dnes patria stále medzi najtalentovanejšie zástupkyne mladej hereckej generácie. Elle mohli diváci naposledy vidieť vo filme Vládkyňa zla 2, jej sestru Dakotu zase v tarantinovke Vtedy v Hollywoode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #nakrúcanie #herečka #Elle Fanning

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...