Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bankrot?! Belohorcovej sa pre koronavírus rúca jej americký sen!
Zdielať na

Bankrot?! Belohorcovej sa pre koronavírus rúca jej americký sen!

Archívna reportáž

Kedysi obľúbená moderátorka, ktorú preslávili aj erotické fotky v kalendári. Televízna kariéra je už dávno minulosťou, dráždivé fotky ešte z času na čas na sociálnu sieť pridá. Inak žije 44-ročná Zuzana Belohorcová už roky sporiadaným rodinným životom v USA.

Po svadbe s českým podnikateľom Vlastom Hájkom sa presťahovali do amerického letoviska Miami. A žili skutočne americký sen, v absolútnom blahobyte rozkvital Hájkov biznis s nehnuteľnosťami.

Je už ale úplne jasné, že koronavírus ani zďaleka neohrozuje len zdravie. To, čo spôsobí so svetovou ekonomikou, bude veľmi bolestné. Ľudia prichádzajú o prácu, podnikatelia o zákazníkov. V tomto prípade sa ani v USA žiadny sen nekoná.

Pred časom hovorila Zuzana o treťom dieťati, zrejme už tieto plány padli:

​Pocítili to aj Zuzana s Vlastom, píše portál Blesk.cz. Dokonca sa museli odsťahovať z bytu v luxusnom mrakodrape. "Opustili sme apartmán na 22. poschodí, kde sme žili, lebo v dome sa objavili už tri nákazy koronavírusom a predčasne ukončili nájomnú zmluvu," objasnila Belohorcová zároveň aj nepríjemnú správu o strate nájomníkov.

​Neostali však rozhodne bez strechy nad hlavou, presťahovali sa do rezidencie, ktorú doteraz prenajímali. "Máme tu záhradu, bazén a voľnosť, to v mrakodrape nebolo, všetko sa uzavrela a mala som aj strach o rodičov, ktorí tu sú s nami a čakajú na repatriačný let domov," priznala Zuzana najväčšie obavy.

No vrásky jej pôsobí aj ekonomická stránka pandémie. "Na celú sezónu sme mali vybookovanú rezidenciu s bytmi, ale to padlo, všetci to zrušili, takže zárobok je nula. Našťastie sme mali dosť našetrené, tak sme všetko vybrali a bieda nám iste nehrozí. Američania žiadne zásoby a peniaze nemajú, tak to bude ešte veľmi ťažké," zamyslela sa nad blízkou budúcnosťou. Zatiaľ sú v USA obchody zásobované dobre, akurát je väčšina zatvorená. Opatrenia pritvrdzujú aj tam, no Zuzana hrdá na to, odkiaľ pochádza. Naše opatrenia sa jej zdajú byť najlepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie