Máte zapnutý Adblock!

Prosím vypnite Adblock na stránke Svetkuriozit.sk a znovu ju načítajte (F5). Ďakujeme

MANA je nutrične plnohodnotné jedlo, ktoré vyvinuli Česi a stalo sa veľmi populárny aj na Slovensku. Poznajú ho športovci aj manažéri, pre ktorých je každá minúta času drahá. Jednoducho zmiešate MANA prášok s vodou a máte jedlo. Stále moc dlhý proces? Kúpte si MANA drink a máte hotové jedlo priamo do ruky, ktoré môžete konzumovať bez výčitiek, že do seba pcháte niečo nezdravé.

Doprava zdarma a zľavy na Manu

Nakupujete za viac ako 80 €? Máte dopravu zadarmo. Rovnako tak získate množstevnú zľavu 5 € pri nákupe viac ako 2 ks balení. PromoKupon ponúka vždy aktuálne zľavy na MANA, vďaka ktorým ušetríte.

Keď sa prihlásite k newsletteru, tak môžete každý mesiac byť zlosovania ako výhercovi MANA úplne zadarmo. A ak sa vám MANA veľa páči, neváhajte svojim blízkym kúpiť darčekový poukaz.

MANA ako krízová zásoba jedla

MANA prášok má trvanlivosť 18 mesiacov. To sa môže hodiť ako zásoba potravín na horšie časy, keď napríklad budú cez sviatky zatvorené obchody. Alebo príde ak nejaká prírodná katastrofa … Proste sa hodí mať balík MANY vo špajze, ku ktorému vám stačí len pitná voda a máte hotové jedlo.

Nie je preto prekvapenie že v období koronavírusy boli všetky zásoby MANA niekoľkokrát vykúpené.

MANA do každej kancelárie

Pre dnešný hektickú dobu je MANA priamo ideálne a mala by patriť do vašej kancelárskej výbavy. Perný deň v práci? Riešenie je jednoduché, hoďte do seba za klávesnicou MANA drink a obed máte vyriadení. Proste s Manou zvládnete všetky situácie.

Zdravotné benefity Many

Chcete vedieť o všetkých zdravotných benefitoch, ktoré MANA ponúka? To by bol dlhý zoznam, je ich totiž 161, všetky má MANA vypísané na svojich stránkach.

Tento zázračný prášok alebo drink dokáže podporiť vaše srdce, svaly, kosti, zrak. Posilní vašu imunitu, metabolizmus. Skrášli vašu pokožku aj zuby.

Je to proste nutrične vyvážená strava vo všetkých ohľadoch.

Ako sa vám páčil tento príspevok?

Kliknite na hviezdu pre vaše hodnotenie!

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hlasov: 0

Zatiaľ žiadne hodnotenie! Buďte prvý, kto zahlasuje.

Komentáre

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :