Hviezda seriálu Milenky: Zatvorená doma v talianskom pekle! Opísala zúfalstvo krajiny, kde denne zomierajú stovky ľudí...

Zdieľať
Lišková hviezdila v seriály Milenky
Lišková hviezdila v seriály Milenky Foto: TV Markíza

Dlhé roky žije v Taliansku, kde je pandémia coronavírusu jednou z najhorších a najrozsiahlejších na celom svete. Desaťtisíce nakazených, tisíce mŕtvych – tak vyzerá turisticky obľúbený štát, ktorý dnes krváca nielen pre nedostatok ľudí, ktorí by ho navštevovali. Svoje o tom vie aj slovenská herečka Antónia Lišková, ktorú u nás preslávila úloha v seriáli Milenky. V rozhovore s Evou Babitzovou povedala, ako to dnes v Taliansku vlastne vyzerá. 

„Tieto sociálne siete pomáhajú, dovolia nám aspoň sa spolu porozprávať, zavolať, vidieť sa. Všetci sme rozdelení, ja mám takisto na Slovensku rodinu, volám si so sestrou každý deň, aby som sa s ňou porozprávala, aby som vedela, ako sa má mamina,“ povedala herečka, ktorá odišla zo Slovenska práve do krajiny, ktorá je známa svojimi temperamentnými obyvateľmi. Tí však momentálne zažívajú jednú z najväčších skúšok v ich celej existencii. Stovky nakazených pribúdajú deň, čo deň, mŕtvych majú na tisíce a je otázne, ako sa z toho Taliansko spamätá.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom