Dobré noviny
Na Slovensku pribudlo ďalších 27 prípadov ochorenia COVID-19
TASR
TASR

Na Slovensku pribudlo ďalších 27 prípadov ochorenia COVID-19

Na snímke preventívna dezinfekcia spoločných priestorov formou postreku, ktorá sa robí v dôsledku šírenia nového koronavírusu dvakrát týždenne v obytných domoch 31. marca 2020 v bratislavskej mestskej časti Ružinov
Na snímke preventívna dezinfekcia spoločných priestorov formou postreku, ktorá sa robí v dôsledku šírenia nového koronavírusu dvakrát týždenne v obytných domoch 31. marca 2020 v bratislavskej mestskej časti Ružinov — Foto: TASR/Pavel Neubauer

V utorok to oznámil premiér Igor Matovič (OĽaNO) s tým, že počas pondelka bolo vyšetrených celkovo 688 vzoriek.

Bratislava 31. marca (TASR) - Na Slovensku pribudlo počas pondelka (30. 3.) 27 nových prípadov nákazy novým koronavírusom, celkový počet evidovaných prípadov ochorenia COVID-19 teda stúpol na 363. V utorok to oznámil premiér Igor Matovič (OĽaNO) s tým, že počas pondelka bolo vyšetrených celkovo 688 vzoriek.

Negatívne testovaných vzoriek je na Slovensku doteraz celkovo 7857. Matovič tiež dodal, že z 27 pacientov s ochorením je deväť ľudí vo veku nad 60 rokov. Najmladším novým nakazeným je trojročné dieťa a najstarším 80-ročná žena.

Pozitívne testovaní za pondelok sú štyri ženy a dvaja muži z okresu Bratislava, dve ženy z okresu Hlohovec, dve ženy z okresu Nitra, dve ženy z okresu Rožňava a dvaja muži z okresu Trebišov. Ďalej je to jedna žena z okresu Čadca, jedna z okresu Bánovce nad Bebravou, Martin, Michalovce a jedna z okresu Žiar nad Hronom. Ďalej je to jeden muž z okresu Bardejov, Galanta, Nové Zámky, Prievidza, Svidník, Trenčín, Trnava a jeden muž z okresu Žilina.

Už ste čítali?