Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
SVADBA v čase koronavírusu: Takto prebiehal sobáš Lívie a Filipa!
Zdielať na

SVADBA v čase koronavírusu: Takto prebiehal sobáš Lívie a Filipa!

Zdroj: archív L.H.V.

Viete si predstaviť, že by ste v týchto pohnutých časoch mali uzavrieť manželstvo? Asi nie! Zamilovaní párik Lívia a Filip si svoj deň D takto rozhodne nepredstavovali! Osud to však zariadil tak, že sa zosobášili pred pár dňami, keď všade vo svete zúri koronavírus.

Určite sa to už stalo aj vám, že ste mali niečo dlhodobo naplánované, no osud to nakoniec zariadil úplne inak... Niečo podobné na vlastnej koži zažila aj sympatická dvojica z Piešťan - Lívia a Filip. Zamilovaný pár sa rozhodol, že spolu strávia život a svoju lásku spečatia manželstvom.

Buďte ohľaduplní a zakrývajte si tvár, aby ste ochránili tých najzraniteľnejších...

"Sobáš sme mali naplánovaný od novembra a mal sa konať 4. apríla 2020. Nastala však táto situácia a z úradu nám zavolali, že jediný možný termín našej svadby môže byť 27. marca 2020 bez rodinných príslušníkov a priateľov, len so svedkami," povedala Lívia. Ak sa pýtate, prečo sobáš jednoducho neposunuli na neskôr, tu je dôvod: "Čakáme bábätko a pred jeho narodenín sme chceli mať všetky papiere v poriadku, tak sme nad zmenou termínu neuvažovali a súhlasili sme. Obrad sme mali na na nádvorí mestského úradu a bol skrátený len ne tie úkony, ktoré zákon vyžaduje. Samozrejme, každý musel mať rúško."

archív L.H.V.

​Čo sa týka šiat, šťastná nevesta musela na poslednú chvíľu trochu improvizovať. "Svadobné šaty som mala objednané zo salónu. Keď nám oznámili, že sa svadby môžu zúčastniť len svedkovia, bolo by zbytočné platiť veľa peňazí za požičanie, tak som objednávku zrušila. Stihla som si objednať aspoň sukňu a blúzku z internetu. Vlásky mi pomohla upraviť švagriná a líčila som sa sama. Kyticu som mala z ruží vyrobených zo stuhy od mamininej kamarátky."

archív L.H.V

​Ženích aj nevesta mali na sebe naozaj originálne rúška. "Rúška nám ušila moja mamina a polepil nám ich náš známy." Hoci sa veľkolepá svadobná hostina nekonala, dvojica nezúfa. "Náš veľký deň plánujeme dodatočne osláviť s celou rodinou a priateľmi, keď sa situácia zlepší," dodala na záver Lívia. Mladomanželom gratulujeme!

Súvisiace články

Najčítanejšie