Filmové správy: Ryanovia Gosling a Reynolds v nových filmoch a tretia séria Killing Eve

30.3.2020|Ivet Kollárová|

Štúdia MGM chystajú adaptáciu nového rovnomenného románu od spisovateľa Andyho Weira s názvom Project Hail Mary, v ktorom by si mal hlavnú úlohu astronauta zachraňujúceho svet zahrať Ryan Gosling. Weirova novinka by sa mala začať predávať na jar 2021. Známy je aj jeho bestseller Marťan, ktorý v roku 2015 sfilmoval Ridley Scott s Mattom Damonom v hlavnej úlohe. Gosling sa do vesmíru pozrie po dvoch rokoch od filmu Prvý človek (r. Damien Chazelle), v ktorom stvárnil prvého muža na Mesiaci, Neila Armstronga.

Zatiaľ čo jeden Ryan poletí do vesmíru, ten druhý, konkrétne Ryan Reynolds si zahrá v adaptácii arkádovej video hry z 80. rokoch s názvom Dragon’s Lair. Práva na sfilmovanie hranej verzie video hry získal stream Neftlix. O scenár sa postará dvojica DanKevin Hagemanovci, ktorí napísali scenár k filmu LEGO príbeh, či Nočné mory z temnôt. Pre ReynoldsaNetflix je to už tretia spolupráca, po akčnom thrilleri 6 Underground je momentálne vo fáze natáčania ďalšia akčná snímka Red NoticeGal GadotDwayneom Johnsonom.

A dobrá správa pre fanúšikov seriálu Killing Eve, alebo ako prekladá naše HBO, Na muške. Seriál sa na obrazovky vráti o niečo skôr ako bolo pôvodne plánované (26.4.). Ako sa zmenili prepletené osudy „anti-hrdiniek“, špeciálnej agentky bezpečnostnej služby Eve a psychopatickej vrahyne Villanelle po vyhrotenom závere druhej série sa dozvieme už od 12. apríla

V hlavných úlohách Sandra Oh (Eve), Jodie Comer (Villanelle), Fiona Shaw (Carolyn), Kim Bodnia (Konstantin), či Sean Delaney (Kenny). A ochutnávka v podobe „Ahhhhh“ upútavky:

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Sbukley | Dreamstime.com/youtube/Netflix/BBCAmerica

Súvisiace články