Uvažujete o novom oblečení pre seba? Poradíme vám, čo kupovať

0 33

Začala sa nám jar a väčšina z nás okrem jarného upratovania domácnosti upratuje a triedi aj svoj šatník. Mnohé ženy sa na túto činnosť tešia, lebo vlastne zistia, čo všetko majú v šatníku a čo všetko nenosia.

Ak uvažujete nad tým, že si kúpite nové oblečenie, poradíme vám, čo si kúpiť.

Pohodlné dámske nohavice

Pri športovaní, ale aj doma pri relaxovaní sa chceme cítiť pekne a zároveň pohodlne. Odporúčame vám preto obohatiť svoj šatník o pohodlné dámske nohavice. Dámske tepláky po kolená, dlhé dámske tepláky, ale aj štýlové dámske legíny patria do kategórie pohodlných dámskych nohavíc. Nebojte sa ich preto a zásobujte sa nimi práve teraz, kedy sa častejšie venujeme cvičeniu, ale aj relaxovaniu pri knižkách, spoločenských hrách, či hraniu s deťmi.

Pri výbere pohodlných nohavíc pozerajte aj na materiálové prevedenie. Snažte sa vyberať výhradne len bavlnené nohavice. Sú maximálne pohodlné, nerozťahajú sa a nekúšu.

Teplákový kardigán

Ak obľubujete ležérnu módu, odporúčame kúpiť aj teplákový kardigán, čiže kardigán z počesanej teplákoviny. Je mäkký, príjemný, teplý a chráni pred výkyvmi teplôt. Akurát vhodný na prechodné obdobie, na začiatok jari. Pod teplákový kardigán stačí obliecť pohodlný top s dlhými rukávmi, zladiť so štýlovými riflami.

Odporúčame vyberať pastelové jarné farby. Môžete však zvoliť klasiku v podobe sivej, či hnedej.

Nové slim fit rifle

Rifle sú veľmi pohodlný kúsok oblečenia a milujú ich nielen ženy, ale aj muži. Ak si chcete obohatiť šatník o nové kúsky oblečenia, odporúčame zainvestovať aj do nových slim fit džínsov s dĺžkou po členky. Budú vhodné na jar, ale aj na letné obdobie. Môžete ich nosiť k voľným blúzkam, ale aj bavlneným topom s trojštvrťovými, či krátkymi rukávmi.

Sú univerzálnym oblečením a môžete ich nosiť na voľnočasové aktivity, ale i do práce.

Zdroj obrázka:

Autor: Alena Ozerova / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.