Hľadáte chatu, kde by ste si mohli oddýchnuť? Vyberte si ubytovanie v resorte Drevenice Oščadnica

0 28

Na Slovensku máme viacero pekných pohorí, ktoré nám ponúkajú možnosť ubytovania. Ak v najbližších týždňoch, či mesiacoch budete chcieť ísť ďaleko od mesta, niekam na chatu mimo civilizácie a smogu, zavítajte do malej obce na Kysuciach. Oščadnica je obec, ktorá ponúka moderné chaty v resorte Drevenice Oščadnica.

Čo ponúkajú?

Resort Drevenice Oščadnica ponúka tri krásne moderné chaty, ktoré sú na samote v obklopení krásnej kysuckej prírody. Ak hľadáte oddych v lone prírody a chcete ísť z mesta na pár dní preč, niet lepšieho miesta na regeneráciu ako v jednej z troch chát, ktoré tento resort ponúka.

Každá jedna drevenica má kapacitu 9 lôžok, čiže všetky tri chaty môžu obsadiť 27 ľudia. V každej chate je ale aj možnosť prísteliek.

Tieto drevenice majú okrem moderne vybaveného interiéru aj terasu s posedením a s krbom, čiže v teplých dňoch si tu môžete vychutnať posedenie, ale pokojne aj grilovačku. Ak hľadáte pekné ubytovanie v Oščadnici, tak jednoznačne vyberajte niektorú z chát v tomto resorte.

Pre deti sú pripravené hojdačky a preliezky. Pre dospelých zase kaďa, ktoré vám poskytne oddych v pravom slova zmysle.

Ak teda hľadáte ubytovanie pre rodinu, pre teambuilding a máte radi slovenskú prírodu, vyhnite sa frekventovaným strediskám a zavítajte do Oščadnice. Rezerváciu chaty v Oščadnici riešte promptne, aby vám vhodný termín niekto iný nevyfúkol.

V zime máte k dispozícii aj lyžiareň. Okrem krbu budete mať k dispozícii aj kotlík, rošt na grilovanie, ale aj potrebné krbové náradie. Kaďa je ale za poplatok.

Chaty sa nachádzajú v krásnej kysuckej prírode, ale prístupová cesta je veľmi dobrá a nemusíte sa báť, že by bol problém sa k týmto chatám dostať.

Oddych v prírode

Ak potrebujete čerstvý vzduch a hľadáte chatu, ktorá by vám ponúkla ticho, pokoj a krásnu prírodu, príďte si oddýchnuť na Kysuce. Nájdete tu viacero turistických atrakcií, ale aj viacero kultúrnych pamiatok. Odporúčame navštíviť Vychylovku. Tento skanzen má čo ponúknuť všetkým generáciám.

Zdroj obrázka:

Autor: DenisProduction.com / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.