dlažba
Galéria (10) Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Objavte pestrý svet dlažieb

Radi by ste preniesli atmosféru južanského pobrežia priamo na vašu záhradu? Je tu jar, ideálny čas na plánovanie okolia vášho domu. Naše novinky umocnia vo vás pocity domova, rodiny, lásky a šťastia, ktoré si spoločne vytvárate a sú najcennejšie. Okrem toho, myslíme moderne a prinášame produkty, ktoré sú ekologické a priateľské k prírode. Neváhajte sa zasnívať do našej jarnej ponuky 2020.

Galéria

dlažba
dlažba
dlažba
dlažba
dlažba
dlažba
dlažba
dlažba

Spoločnosť Semmelrock Stein+Design Dlažby s. r. o. ako výrobca a predajca betónových výrobkov s 20-ročnou tradíciou na slovenskom trhu, pripravila v termíne od 23. 3. 2020 do 30. 06. 2020 špeciálnu jarnú ponuku „Objavte pestrý svet dlažieb“. Výhodnejšie si tak môžete kúpiť dlažbu, platne, dekoratívne múriky alebo výrobky vhodné na spevnenie svahov a ohraničenie záhonov či trávnatých plôch.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Ak si myslíte, že klasická betónová dlažba je nuda, tak Rettango kombi vás vyvedie z omylu. Jej melírovaný vzor a netradičná farebná škála umožňuje vytvoriť skutočne nevšedný celkový dojem, najmä na väčších plochách. Jej najdôležitejšou vlastnosťou je vysoká pevnosť, ktorá z nej robí veľmi populárnu dlažbu aj pre parkoviská a chodníky.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Predstavte si, že sme našli spôsob, ako vašu obľúbenú dlažbu Rettango premeniť na nielen dizajnové, ale aj dokonalé EKO riešenie! S novou verziou Rettango kombi EKO môžete dlažice uložiť tak, že vytvoríte 1,5 centimetrové škáry, čím umožníte zrážkovej vode prenikať do pôdy. Či škáry vyplníte kamienkami, alebo trávou, je už na vašej fantázi.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Vďaka svojim podlhovastým formátom a melírovaným farbám spĺňa dlažba Asti kombi požiadavky moderného dizajnu. Prinášame dve nové farby – sivo-grafitovú melírovanú a karamelovú melírovanú, ktoré vás svojou jednoduchosťou a eleganciou jednoznačne presvedčia o správnom výbere.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Hľadáte niečo netradičné? Krásne dlažobné kocky s efektom zvetraného povrchu dodajú šarm vašej príjazdovej ceste alebo chodníkom okolo vášho domu a záhrady. Vďaka tomu, že sa ponúkajú v štyroch rôznych rozmeroch zastúpených v jednom balení, môžete jednotlivé veľkosti navzájom kombinovať tak, aby ste vytvorili dokonalý vzor vašej pokládky.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Túžite trochu po južanskom vánku vo vašej záhrade? Systémové riešenie Bradstone Old Town prináša slnko do vášho domova. Rôzne formáty platní a doplnkov vytvoria harmonický a elegantný priestor aj pred garážou. V ponuke je celá rodina Bradstone Old Town, v ktorej nájdete aj bazénové lemy, nášľapné platňe, schody, obrubníky a obklad. Tento rok prinášame novinku – medeno-gaštanovú farbu, ktorá očarí vašej záhrade.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Je vám blízky moderný dizajn? Tak potom doporučujeme obľúbenú veľkoformátovú dlažbu Citytop Grande, ktorá vyzdvihne okolie každého domu či budovy. Unikátne farebné tieňovanie jej dodáva punc luxusu, ktorý je umocnený harmonickými kombináciami odtieňov od medovej hnedej cez dymovú až po sivo-čiernu. Určite si vyberiete.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Už viete, aké hradby budú brániť váš nový hrad? Dávame do pozornosti prekrásny plotový systém Rivago, ktorý zaujme svojou jednoduchosťou, eleganciou a neutralitou. Jeho neutrálny vzhľad sa hodí ku každej architektúre a nenechá žiadne prianie nesplnené. Pozrite si nové dve tohtoročné ponúkané farby – dymová sivá a dymová hnedá.

dlažba
Zdroj: Semmelrock Stein+Design

Sme tu pre vás už 20 rokov. Prinášame Vám novinky a inovácie v oblasti výroby betónových dlažieb, platní, plotových systémov a exteriérových dizajnov vašich domovov a záhrad. Príďte sa inšpirovať do našej vzorkovej záhrady v Seredi. Tešíme sa na vás.

Semmelrock Stein+Design
Trnavská cesta 3728
926 01 Sereď

info.sk@semmelrock.com
www.semmelrock.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Semmelrock Stein+Design Dlažby

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje