Domov » Žurnál+ » Autor: Martina Šimoneková

Žurnál+

Transfer na skle?

Martina Š. » Návody / 2020-03-30 17:00:01 /  4 komentáre / 24 lajkov

#somdoma a aby karanténa rýchlejšie ubiehala, tvorím :) Poďte tvoriť aj vy. Nenuďte sa doma :) Malé projekty vám vyplnia čas a ešte aj spravia radosť.

Pred časom som v Ikea kúpila milé kovové rámiky z novej kolekcie za skvelú cenu (použiť ale môžete aj napríklad staré okno či zrkadlo).

 

 

Výplň je plexisklo, na ktoré som jednoducho naniesla Iron Orchid Designs decor transfer Frond Botanical - dá sa totiž naniesť aj na sklo, plast či zrkadlo. Zo samotného transferu som už veľkú časť použila. Vytvorila som z neho 10 obrázkov - menších, ale aj celkom veľkých. Stále mi však ostalo viacero častí s menšími, ale aj s tými najväčšími listami. Na tento projekt som použila dva menšie obrázky papradí a ešte stále mi ostali ďalšie veľké časti na nábytok :)

 

 

Časť transferu, ktorú chcete použiť, vystrihnete tak, aby ste neoddelili od nosnej fólie podkladový papier - ten totiž chráni samotný transfer. Podkladový papier odstránite až bezprostredne pred nanesením transferu na povrch.

 

 

 

Povrch - plexisklo - som pred nanesením dobre umyla a pretrela alkoholom pre dokonalé odmastenie (povrch, na ktorý idete naniesť transfer, musí byť čistý a bez prachu). Vystrihnutý obrázok som opatrne umiestnila na plexisklo a vycentrovala. Následne som opatrne vytiahla podkladový papier, fóliu s transferom pritlačila na povrch a špachtľou priloženou k transferu som obrázok pretlačila na povrch.

 

 

A hotovo, dva krásne a originálne obrázky na zavesenie na stenu sú hotové :)

 

 

 

 

 

#somdoma #smedoma #domaniejenuda #ironorchidesigns #iodtransfer #frondbotanical #starecasy

Komentáre

Elells Krásne!

2020-03-24 18:54:07

MirianaOli Zaujímavé a pôsobivé:)

2020-03-31 14:00:44

byn Prekrasne

2020-03-31 17:45:19

stare-casy Ďakujem :)

2020-03-31 21:20:52

Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

P
stare-casy
stare-casy
340 predaných ks, 97 hodnotení

V našej galérii nájdete starý aj starožitný nábytok, rámy na obrazy, zrkadlá alebo ručne vyrábané vintage doplnky, všetko ručne repasované a s láskou maľované a dekorované do rôznych štýlov od vidieckeho, provence, shabby chic až po vintage a retro:)

Takmer všetky rámy z našej aktuálnej ponuky je možné doplniť tabuľou, zajačím pletivom, zrkadlom alebo sklom. Doplatok vám vypočítame na požiadanie. V prípade záujmu nás kontaktujte v správe.

Výrobky robené na zákazku (vecičky ktoré nie sú skladom, prípadne dohodnuté objednávky) sa nedajú vrátiť! V prípade doručenia poškodeného balíka balík nepreberajte od kuriéra, z pošty. Prebraté balíky okamžite po prebratí rozbaľte. Ak zistíte po rozbalení, že je obsah balíka poškodený, okamžite reklamujte balík u prepravcu - v prípade Slovenskej pošty musíte podať reklamáciu osobne na najbližšej pošte do 24 hodín od prebratia zásielky, zásielku aj s prepravným obalom musíte priniesť na poštu.

Čas výroby uvedený pri jednotlivých výrobkoch (vyrobím do 1 týždňa, mesiaca...) plynie od pripísania úhrady na účet - teda dňom kedy je Vaša objednávka označená ako uhradená!!!
Balíky obvykle odosielame v pondelky a utorky. Prepáčte ak na správy od vás neodpovieme hneď, občas to môže trvať aj pár dní, pracujeme v dielni, vedieme workshopy... Ďakujeme za porozumenie :)


Pôvodné meno matama

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »

TOP Žurnál Mesiac

Najlepšie žurnály mesiaca

Viac »
Kompletná hitparáda žurnálov »