Piate dieťa na svete! Ronan Keating z Boyzone sa pochválil dcérkou

Na svet prišla dcérka, ktorá je druhým spoločným potomkom Keatinga a jeho druhej manželky, Storm Uechtritz.

30.03.2020 16:05
Spevák Ronan Keating a jeho partnerka Storm... Foto: ,
Spevák Ronan Keating a Storm Uechtritz.
debata

Ronan Keating (43), ktorý sa preslávil v skupine Boyzone, sa teší z piateho potomka. Záberom z nemocnice sa pochválil na Instagrame. Dcérku mu porodila jeho druhá manželka, Storm Uechtritz. Z predošlého manželstva s Yvonne Connollyovou má už tri deti – Jacka, Marie a Ali. Na zábere pózuje spokojný otec po boku manželky aj dcérky, ktorá dostala meno Coco Knox Keating.

V roku 2017 mu Storm Uechtritz porodila ich prvého spoločného potomka, syna Coopera. Manželia sa prvý raz stretli počas nakrúcania súťaže X Factor Austrália v roku 2012 a začali spolu krátko na to randiť. V roku 2015 sa zosobášili.

Ronan Keating, celým menom Ronan Patrick John Keating, sa preslávil v skupine Boyzone, s ktorou vydal albumy Said and Done (1994), A Different Beat (1996), Where We Belong (1998), Brother (2010), BZ20 (2013) a Dublin to Detroit (2014). Svoju prvú sólovú štúdiovku Ronan vydal v roku 2000 a dobyl s ňou UK Chart. Odvtedy ponúkol ešte ďalších deväť nahrávok či kompiláciu 10 Years of Hits (2004). Medzi jeho úspešné single patria napríklad skladby Life Is a Rollercoaster, Lovin' Each Day, If Tomorrow Never Comes, She Believes (In Me) či When You Say Nothing at All, ktorá sa objavila aj v romantickej komédii Notting Hill (1999). Keating sa venuje tiež charite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ronan Keating #Boyzone

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....