Mesto Trnava

Novinky z radnice vyjdú aj v apríli, odporúčame vám prečítať si ich doma v online verzii

Mesačník Novinky z radnice, ktorý nájdu Trnavčania každý prvý pracovný deň v mesiaci na radnici, vyjde aj počas mimoriadnej situácie. Aprílové číslo Noviniek z radnice bude v tlačenej podobe k dispozícii od stredy 1. apríla, samospráva však odporúča prečítať si ho radšej doma v elektronickej podobe.
„Toto vydanie zverejňujeme v online verzii výnimočne o niečo skôr, aby sa dostalo k čo najviac čitateľom v pohodlí a bezpečí ich domova,“ hovorí šéfredaktorka Noviniek z radnice Elena Ursinyová.

PDF verziu obľúbeného magazínu, ktorá umožňuje aj praktické listovanie medzi stránkami, nájdu záujemcovia na adrese Flipsnack.com/Trnava. Odkaz na online archív je zverejnený aj na sociálnych sieťach samosprávy (Facebook, Instagram a Twitter).

„Samozrejme, že nie všetci majú prístup k internetu, avšak rátame s tým, že množstvo ľudí, ktoré sa po Novinky v tejto situácii vyberie osobne do mesta, bude výrazne nižší,“ doplnila šéfredaktorka.

Výtlačky nebudú tento raz na radnici, ktorá je momentálne zatvorená, ale v stredu od 10. hodiny pred mestským úradom na Trhovej 3. Na bráne radnice na Hlavnej 1 bude uverejnený oznam, ktorý bude prichádzajúcich informovať o tejto zmene.

Pokiaľ sa pred mestským úradom pri Novinkách z radnice mieste stretne viac ľudí naraz, je potrebné dodržiavať bezpečnostný odstup. Novinky z radnice je možné vziať aj pre svojich známych či susedov, prosíme však občanov, aby si zobrali maximálne desať kusov na osobu.

Po kliknutí sa Novinky z radnice otvoria vo formáte na pohodlné čítanie:

30.3.2020 11:26

Komentárov: 0