Zošalela snáď? Komorová z Farmy totálne ignoruje nariadenia. Korona je výmysel a ďalšie šialenosti

Zdieľať
Nikola Komorová
Nikola Komorová Foto: TV Markíza

Nemá absolútne žiadnu zodpovednosť? Bývalá účastníčka reality show Farma Nikola Komorová nikdy nepatrila k nezaujímavým zjavom na poli podobných relácií, bola kontroverzná, nemala problém s odhaľovaním sa a mnohí ju považovali za príliš vulgárnu. Svojej povesti neostala nič dlžná ani teraz, keď by mala byť väčšina Slovenska zodpovedná a sedieť doma počas pandémie koronavírusu.

Základným odporúčaním vlády Slovenskej republiky je, aby ľudia v tomto období vychádzali von minimálne, mali na sebe rúška, nezgrupovali sa vo veľkých skupinách a vyhýbali sa zbytočnému stretávaniu sa. Koronavírus je vážnym problémom, ktorý neohrozuje len zdravie ľudí, ale aj ekonomiku celého sveta. Preto je poriadne šokujúce to, čo o ňom napísala Komorová. „Neposielajte mi žiadne primitívne články o vymyslenej korone. Vôbec tomu neverím, nezaujíma ma. Ľudia, je to ko*otina a myslite si, čo chcete, urobili z vás ešte väčšie ovce, za chvíľku nám zakážu dýchať,“ napísala na sociálnu sieť reality hviezdička.

Vyzerá to tak, že by si predsalen mala viac prečítať relevantné médiá, prípadné čo – to zo zahraničných článkov, aby sa dostala viac do obrazu. Korona nie je výmysel a je medzi nami spoločne s tisíckami nakazených, či mŕtvych. To je však Komorovej jedno. Podľa jej konšpiračných teórií len pandémia vyvolala šialenstvo. „Vyvolali presne to, čo chceli, strach a to, aby ste ich poslúchali. Za chvíľu vám naordinujú povinné očkovania, tie pomaly začnú zabijáť ľudí a ten, kto na ne nepôjde, vás budú hnať ako ovce, Speje to do peknej r*ti,“ doplnila Nikola a zároveň dodala aj šokujúcu informáciu o nosení rúška v jej prípade: „Sorry, ale rúško vonku nenosím a nie, nepočúvam správy, nečítam o tom a nezaujíma ma nijaká korona.“ Nuž, komu niet rady, tomu niet pomoci…

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom