Nový PREKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný v Jarnej akcii za 1 €/ks

Nový PREKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný s integrovanou, ale vyberateľnou tepelnou izoláciou je určený pre jednovrstvové konštrukcie. Novinka má hneď niekoľko benefitov, má lepšie tepelno-izolačné vlastnosti, spĺňa požiarne normy a, samozrejme, dodržuje jednotný modulový systém hrubej stavby z brúsených tehál HELUZ.

Predovšetkým je však vnútorný priestor s izolantom variabilný čo sa týka umiestnenia vonkajších žalúzií a roliet alebo, do tretice, môže zostať z výroby vyplnený izolantom. Na dom sa tak dá použiť jediný typ nosného prekladu bez toho, aby si stavebník dopredu musel lámať hlavu, či bude chcieť inštalovať tienenie, alebo nie. PREKLAD HELUZ FAMILY 3in1 nosný je úplne skrytý pod omietkou, je prispôsobený na elektrické ovládanie a dá sa inštalovať aj pre vyššie okná až do rozmeru 2,5 m, teda aj pre balkónové dvere.

PREKLAD HELUZ
Nový preklad HELUZ FAMILY 3in1 nosný s integrovanou, ale vyberateľnou tepelnou izoláciou. | Zdroj: HELUZ
PREKLAD HELUZ FAMILY
PREKLAD HELUZ FAMILY 3in1. | Zdroj: HELUZ

 

V rámci Jarnej akcie HELUZ 2020 (10. februára – 30. apríla 2020) získajú stavebníci k svojej objednávke muriva HELUZ FAMILY alebo HELUZ FAMILY 2in1 nosné žalúziové a roletové preklady HELUZ za 1 €/ks.

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje