Hlúpa pomsta na diaľnici. Odniesol si to pomstiteľ

Pomsty na cestách nie sú úplne výnimočné, aj keď tam vôbec nepatria. Stretávame sa s nimi aj u nás. To však nič nemení na fakte, že ide o hlúpe činy. Dôkaz nájdete v priloženom videu. Ťažko povedať, kto celý incident začal, no je jasné, kto z neho odišiel s najväčšími škodami. Vodič Mazdy 6, ktorý sa pokúsil vybrzďovať kamión.

29.03.2020 14:00
debata (19)

Na záberoch vidíme, ako jedno nákladné auto predbieha druhé na štvorprúdovej ceste. Predbiehací manéver pravdepodobne zdržal vodiča Mazdy 6, ktorý si podľa všetkého neodpustil zablikanie diaľkovými svetlami na vodiča kamiónu. Zo záberov nie je zrejmé, ako veľmi šofér nákladného auta obmedzi Mazdu.

Po dokončení predbiehacieho manévru si však kamionista neodpustil malú pomstu a pre zmenu on zablikal na Mazdu. To však už vodič osobného auta neuniesol, odrazu sa prestal ponáhľať a začal nákladné auto vybrzďovať. Kamionista sa mu pokúšal vyhnúť. Ovládateľnosť osobného auta je úplne iná, ako ovládateľnosť nákladiaku.

Ľahko sa môže stať, že nákladné auto pred prudko brzdiacim osobným autom jednoducho nestihne spomaliť. Presne to sa stalo aj v tomto prípade. Mazda 6 dostala náraz zozadu. Vodiča to evidentne rozhodilo a nedokázal ani zabrzdiť pred rampou na zatvorenom výjazde a prerazil ju. Z hlúpej pomsty sa stala celkom slušná škodová udalosť.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #doprava #nehoda #cesta #pomsta
Články podľa značiek