Vyčistite si auto ako profesionáli! Koronavírus nemá šancu

Hystéria spojená so šírením koronavírusu zasiahla takmer celú planétu a všetky oblasti života. Automobilový svet nie je výnimkou. Ľudia v týchto dňoch neplánujú nákup nových áut, čo vedie ku kolapsu predajných štatistík. Namiesto toho sa snažia udržať čo najčistejšie svoje automobily. Ako dokonale vyčistiť interiér svojho auta? Radí špecialista Larry Kosilla.

28.03.2020 16:00
čistenie auta Foto: ,
čistenie auta
debata (1)

O tom, že nestačí interiér auta pretrieť mokrou handričkou, sa presvedčíte vo videu, ktoré Larry natočil. Denne bol totiž zavalený stovkami mailov s rovnakou otázkou. Ako správne vyčistiť interiér svojho auta? Odpovedal jedným videom.

Na záberoch Larry identifikoval kritické miesta v aute. Ide najmä o oblasti, ktorých sa vodič dotýka. Teda volant, páka prevodovky, ovládače, bezpečnostné pásy a kľučky. Vo videu sa zároveň dozviete, že je veľký rozdiel medzi klasickým čistením auta a dezinfekciou. Väčšina z nás má teraz viac voľného času, ako potrebuje, tak ak sa nudíte a máte správne náčinie, môžete sa pustiť do hĺbkovej dezinfekcie svojho auta.

Video je v angličtine. Ak po anglicky nerozumiete, Youtube umožňuje spustenie titulkov, ktoré dokáže preložiť aj do slovenčiny. Spustenie titulkov je možné stlačením piatej ikony z pravej strany prehrávača. Výber jazyka následne prebieha vedľajšou ikonou nastavení.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dezinfekcia #koronavírus
Články podľa značiek