EMUI 10.1: Pozrite si prehľad noviniek, ktoré priniesla nová nadstavba pre Huawei telefóny

Huawei okrem produktovej rady smartfónov P40 predstavil aj novú verziu nadstavby EMUI 10.1. Pozrite si hlavné novinky, ktoré priniesla.

EMUI 10.1_prehlad noviniek
Zdroj: Youtube (Huawei Mobile UK)

Včerajší deň bezpochyby patril zariadeniam z produktovej rady Huawei P40, ktoré si získali extra mediálnej pozornosti. Okrem nich bola však predstavená aj nová verzia nadstavby EMUI 10.1. Nižšie Vám prináša prehľad tých najvýznamnejších noviniek, ktoré nová verzia nadstavby priniesla.

EMUI 10.1 je tu. Pozrite sa, čo priniesla nová nadstavba

MeeTime

Spolu s príchodom novej verzie EMUI 10.1 prišla aj funkcia MeeTime. Vo svojej podstate ponúka nové možnosti ako zdieľať rôzne perspektívy Vášho života s rodinnou a priateľmi vrátane funkcií ako ponúka Skype.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Huawei MeeTime
Zdroj: Youtube (Huawei Mobile UK)

Huawei Share

Huawei Share je ďalšou šikovnou funkciou, ktorá umožňuje oveľa viac, ako len bleskurýchle zdieľanie súborov bez  kompresie. Okrem toho, že spoločnosť sľubuje extrémne rýchle prenosové rýchlosti, tak hovorí aj o zdieľaní zvuku, obrazovky s počítačom či inými zariadeniami, širšími možnostiam kooperácie (napríklad realizovanie hovorov prostredníctvom počítača), tak aj o zrkadlení telefónu do ďalších zariadení.

Galéria naprieč viacerými zariadeniami

Ďalšia funkcia, ktorú spoločnosť predstavila je „Cross Device Photo Gallery“, teda zdieľanie galérie naprieč viacerými zariadeniami. Vo svojej podstate, ide o obdobnú funkciu ako ponúka aplikácie Galéria od spoločnosti Google.

zdielanie galerie napriec viacerymi zariadeniami
Zdroj: Youtube (Huawei Mobile UK)

„Celia“, nová hlasová asistentka

Huawei predstavil novú hlasovú asistentku s menom Celia. Tak, ako v prípade zdieľania galérie naprieč viacerými zariadeniami, taj v tomto prípade ide o náhradu Google asistenta. Dokáže reagovať na Vaše dotazy a úlohy.  Napríklad vytvárať v kalendári poznámky, prekladať text, ovládať vybrané aplikácie a podobne.

Huawei_hlasova asistentka Celia
Zdroj: Youtube (Huawei Mobile UK)

Vylepšení multitasking

Ďalšia zmena z kategória významnejších je v podobe vylepšenia multitaskingu. Môžete pracovať napríklad s dvomi aplikáciami súčasne, pričom viete prenášať údaje a dáta z jednej aplikácie do druhej (napr. obrázky, text, a podobne). Okrem toho viete pracovať napríklad s plávajúcimi aplikáciami. Vďaka tomu nebudete musieť prepínať medzi oknami jednotlivých aplikácií, napríklad počas sledovania videa, kedy Vám príde správa.

Vylepšené AOD

Huawei ďalej vylepšil aj funkciu AOD, resp. Always on displej. Pridal do nej nové vizuály vrátane 3D vizuálov.

EMUI 10.1_vylepsene AOD
Zdroj: Youtube (Huawei Mobile UK)

Nižšie na videu si môžete pozrieť celý priebeh predstavenia nových funkcionalít (aj tých nespomenutých), ktoré spoločnosť Huawei počas včerajšieho dňa predstavila.

Via Huaweicentral.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre