2020-03-27 03:00:00
Náraz do stromu vodič
Nehoda Malacky

Náraz do stromu vodič neprežil, vodička tiež - nedala prednosť

27. marca – Iba včera sme vás informovali o dvoch tragických nehodách, kde hral úlohu náraz do stromu.

      Dopravná polícia v Galante dokumentovala v utorok (24. 3.) podobnú tragickú dopravnú nehodu, pri ktorej zahynul 42-ročný vodič z obce Pusté Úľany. Ako informovala trnavská krajská polícia, nehoda sa stala v popoludňajších hodinách na rovnom úseku cesty v katastri obce Veľký Grob.

      Vodič viedol osobné auto v smere od obce Veľký Grob na Pusté Úľany. Z nezistených príčin prešiel do protismeru, následne mimo cestu a narazil do stromu. Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Zdroj: KR PZ Trnava

      Ako Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová, v týchto dňoch síce nehrozia zápchy a na cestách je relatívny pokoj, ale netreba strácať koncentráciu. „Je potrebné sa sústrediť na šoférovanie a venovať pozornosť situácii a okolnostiam na ceste. O životoch a nielen za volantom, môžu niekedy rozhodovať sekundy,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Nehodu v Novom Meste nad Váhom neprežila 60-ročná žena

      Zrážku dvoch osobných áut v stredu (25.3.) večer na Čachtickej ulici v Novom Meste nad Váhom neprežila 60-ročná žena. Spolujazdec z druhého auta sa zranil ťažko. Informovala o tom vo štvrtok trenčianska krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.


      „Šesťdesiatročná vodička jazdila na osobnom aute značky Suzuki po vedľajšej ceste na Banskej ulici. V križovatke pri vjazde na cestu II/504 na Čachtickej ulici nerešpektovala dopravné značenie daj prednosť v jazde a vošla s autom na hlavnú cestu do jazdnej dráhy vodiča jazdiaceho na aute značky Ford," opísali policajti.
      Vodička utrpela zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla, spolujazdec vo Forde utrpel ťažké zranenie. Ako dodali policajti, vodič osobného auta bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom.
      Pri nehode s celkovo piatimi účastníkmi zasahovali štyria hasiči z Nového Mesta nad Váhom s dvoma zásahovými vozidlami.


FOTO: KR PZ Bratislava
AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Trnava, KR PZ Trenčín

Komentáre k článku


Stream naživo