Exhviezda Markízy Pavel Bruchala: Šokujúce rozhodnutie! Keď uvidíte, čo urobil, nepochopíte...

Zdieľať
Pavel Bruchala
Pavel Bruchala Foto: www.instagram.com

Kedysi bol jednou z najväčších hviezd televízie Markíza. Z Telerána, ktoré moderoval spoločne s Martinou Šimkovičovou sa prepracoval na moderátora Reflexu, či súťaže Zlaté vajce. Dokonca prestúpil zo Záhorskej Bystrice do Jojky na Kolibu, no po 5 mesiacoch sa rozhodol skončiť. Dnes sa venuje úplne inému biznisu a po jeho poslednom výstrelku by ste možno modrookého moderátora ani nespoznali.

Bruchala je momentálne tieť v karanténe, ale nie v tej nariadenej. Tak ako väčšina zodpovedných Slovákov, aj on sa rozhodol byť doma, aby sa vyvaroval problémom s nakazením vírusu Covid-19. Zrejme sa však už poriadne nudí. Bývalá tvár z televíznych obrazoviek nikdy nepatril k tým, ktorí by sa mohli popýšiť hustou hrivou, práve naopak. Odjakživa mal redšie vlasy a vysoké čelo bolo jeho poznávacím znamením. To sa však rozhodol vyriešiť jednoducho. Bruchala sa nečakane vyholil dohola a ukázal totálne vystrihanú hlavu. Pri pohľade na sexy exmoderátora by ste ho na ulici zrejme ani nespoznali. Dnes sa pritom venuje okrem dabingu najmä cestovaniu.

„Nemôžem povedať, že je to biznis v pravom zmysle slova, lebo to neberiem ako prácu. Mám cestovnú kanceláriu, ktorá je môj koníček, ale aj zarába peniaze na moje živobytie. Nie je nič krajšie, ako keď robíte prácu, ktorá vás v prvom rade baví a ktorá vám prináša tiež finančný osoh,“ povedal pred časom Bruchala, ktorý sa bráni označeniu sprievodca. „Skôr sa beriem ako človek, ktorý ukazuje ľuďom aj niečo iné. Chcem, aby začali cestovať a tešiť sa zo života, aby nešetrili do ponožky, ale aby peniaze investovali do zážitkov, pretože to je vec, ktorá vám ostane na celý život.“ Zdá sa však, že je dnes spokojnejší, ako kedykoľvek predtým. Aj keď s holou hlavou.

Čo hovoríte na nový výzor Bruchalu?

Pavel Bruchala
Pavel Bruchala Foto: Instagram Pavel Bruchala

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom