Preteky šampionátu Alpe Adria na Slovakia Ringu sú zrušené

Richard Karnok 1

Úvodné podujatie tohtoročného seriálu cestných pretekov motocyklov Alpe Adria, ktoré sa malo uskutočniť na slovenskom okruhu Slovakia Ring v dňoch 24.-26. 4. 2020 je zrušené.

Alpe Adria spolu s promotérom SH Group v náväznosti na nariadenia súvisiace so šírením ochorenia Covid-19 oznamuje, že úvodné podujatie tohtoročného seriálu cestných pretekov motocyklov Alpe Adria, ktoré sa malo uskutočniť na slovenskom okruhu Slovakia Ring v dňoch 24.-26. 4. 2020 je ZRUŠENÉ.

Súčasťou uvedeného podujatia malo byť i úvodné podujatie nášho národného šampionátu a Slovenského pohára cestných pretekov motocyklov a taktiež úvodné podujatie Európskeho pohára SSP300, STK1000.

Promotér a členské federácie Alpe Adria predpokladajú, že seriál by sa mohol začať druhým podujatím 24. 5. 2020 v Poľsku (Poznaň), avšak všetko bude závisieť od vývoja situácie s koronovírusovým ochorením.

Rozhodnutie ohľadne uskutočnenia druhého podujatia seriálu AAIC bude zverejnené 30 dní pred plánovaným termínom jeho uskutočnenia.

Priebežne budeme zverejňovať i ďalšie prípadné zmeny v týchto kalendároch, resp. i prípadný náhradný termín podujatia na Slovakia Ringu.

www.smf.sk

Jeden komentár k článku “Preteky šampionátu Alpe Adria na Slovakia Ringu sú zrušené

  1. Promotér a členské federácie sú neskutoční optimisti…každý reálne uvažujúci človek vie, že tak skoro si nepocestujeme za hranice a taliansky promotér duplom…jedine ak by išli pred každým podujatím do 14 dňovej karantény…a to by ich najprv museli pustiť cez hranice……V Číne to začalo v októbri a ešte teraz majú zatvorené hranice…Musel by sa stať zázrak aby to od mája pootvárali….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *