Františkáni so študentmi cirkevného gymnázia ponúkajú nakupovaciu službu

TRNAVA 21. marca 2020 - Bratia františkáni v Trnave spolu so študentskými dobrovoľníkmi Gymnázia Angely Merici v Trnave rozbehli v týchto ťažkých časoch šírenia ochorenia COVID-19 nakupovaciu službu pre všetkých starších a zdravotne postihnutých, či ľudí v nútenej karanténe.

Trnavskí bratia františkáni spolu so študentskými dobrovoľníkmi Gymnázia Angely Merici v Trnave ponúkajú v ťažkých chvíľach zdržiavania sa doma pre mesto Trnava a okolie nakupovaciu službu pre všetkých starších a zdravotne postihnutých ľudí, ale aj pre všetkých, čo sa znenazdajky ocitli v karanténe a nemá ich teraz kto obslúžiť s nákupom.
 
So zachovaním prísnych hygienických opatrení, nákup láskavo zložia až pri dverách tých, ktorí to potrebujú. Táto služba je úplne zadarmo, samozrejme okrem finančných nákladov za samotný nákup. Dobrovoľníci vám radi nakúpia potraviny, lieky a hygienické potreby.
 
Svoje nákupy môžete nahlasovať už od tohto momentu vyplnením nákupného formulára alebo v prípade potreby aj telefonicky. Na území Trnavy spolupracujú so študentmi Cirkevného gymnázia Angely Merici. Trnava a okolie: Nákupný formulár Trnava - https://forms.gle/L32wNynYbeJmzyNr8; telefonický kontakt - brat Filip 0910 640 842 (koordinátor projektu).
 
TO ABU informoval brat Filip Čierny OFM
 
facebook sharing button Zdieľaj
Františkáni so študentmi cirkevného gymnázia ponúkajú nakupovaciu službu

NOVINKY