Free songs
Home / Šport / Ako si zdarma zahrať v online casinu a vyhrať
Ako si zdarma zahrať v online casinu a vyhrať

Ako si zdarma zahrať v online casinu a vyhrať

Napadlo vám niekedy, že si zahráte v casine bez rizika prehry vlastných financií a súčasne o reálné výhry? Znie to scestne, ale v online casinach to je skutočne realita! Chcete vedieť, ako je možné hrať a vyhrať zdarma?

Foto: Stocklib

S online casinami môžete hrať zdarma

Ak ste boli niekedy v kamennom kasíne či herni, tak iste viete, že aby ste si zahrali nejaký hrací automat, alebo napríklad ruletu, musíte riskovať vlastné peniaze. Hrať zadarmo len tak na skúšku jednoducho nemožno a darček v podobe bonusu je utópiou. Čo je celkom škoda, pretože ak ide človek do neznáma, skúsiť niečo prvýkrát, väčšinou nechce hneď investovať vlastné peniaze do niečoho, čo ho možno nakoniec baviť ani nebude.

Riešením sú online casina kde si môžete zahrať aj bez registrácie a vyskúšať si každú hru zadarmo len o takzvané “play money”. Avšak človek je hravý tvor, ktorý rád vyhráva, ale vyhrávať niečo čo nemá žiadnu hodnotu je pre mnohých málo motivujúce. Preto existuje varianta hrať o reálne výhry bez straty vašich prostriedkov!

Online casina a registračné bonusy zdarma

Online casín, ktoré formou bonusu rozdávajú peniaze zdarma je mnoho, ale určite vás zaujíma ako taký bonus funguje. Zvyčajne je rozdelený na dve časti na bonus za registráciu a na bonus za vklad.

To podrobnejšie znamená, že v prípade bonusu bez vkladu sa stačí vo vybranej herni iba registrovať a bez toho aby ste vložili na váš novo založený účet jediné euro, dostanete od casina free spiny. S týmito voľnými otáčkami môžete hrať zdarma a vyhrávať skutočné peniaze.

Druhý bežne dostupný bonus je za prvý vklad a býva z pravidla v rádoch stoviek niekedy aj tisícok eur! Z názvu je však zrejmé, že na získanie tohto casino bonusu je potrebné vložiť vlastné financie na váš herný účet. Nejde však iba o online kasína, ale aj o online stávkové kancelárie, ktorá dávajú svojim hráčom peniaze zdarma na športové stávkovanie.

Takže na zhrnutie, každý bonus zdarma je hodená rukavica, s ktorou dostanete peniaze na hru navyše a je super, že tu sú, pretože si s nimi môžete užiť hru v kasínach bez rizika a je len na vás či využijete iba bonus za registráciu alebo tiež bonus za vklad.

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. | Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. | Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká

 

 

 

 

Scroll To Top