Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Formula 1, FIA a AGPC oznamujú zrušenie Veľkej ceny Austrálie v roku 2020

Friday, 13. 03. 2020 - 06:39, T. Szabosi   

Formula 1, FIA a AGPC oznamujú zrušenie Veľkej ceny Austrálie v roku 2020

Austrálska Grand Prix, ktorá sa otvárala tento víkend v Melbourne, bola zrušená. Táto správa nasleduje odstúpenie McLarenu zo pretekov vo štvrtok po tom, čo bol člen ich tímu pozitívne testovaný na koronavírus.

 

Vyhlásenie vydané spoločne riadiacim orgánom F1, FIA a austrálskou Grand Prix Corporation znie: „Po potvrdení, že člen tímu McLaren Racing Team bol pozitívne testovaný na COVID-19 a následné rozhodnutie tímu McLaren odstúpiť od austrálskej Grand Prix, Formula 1 a FIA zvolali vo štvrtok večer stretnutie zvyšných deviatich riaditeľov tímov. Tieto rokovania ukončili väčšinovým názorom tímov, že by sa závod nemal konať ďalej.

Ivan Olle;f1-france-szombat-9.jpg

„Formula 1 a FIA s plnou podporou austrálskej Grand Prix Corporation (AGPC) preto prijali rozhodnutie o zrušení všetkých aktivít Formuly 1 pre úvodnú austrálsku Grand Prix.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri