Jojka má problém. Koronavírus jej zabíja najsledovanejší projekt. Tvrdé opatrenia, toto sa ruší!

Zdieľať
Česko Slovensko má talent
Česko Slovensko má talent Foto: TV JOJ

Koronavírus na Slovensku ničí eventové agentúry, stopuje projekty, herci a umelci ostali zo dňa na deň bez práce. A teraz musí obrovské problémy riešiť aj televízia JOJ. Tá mala totiž o pár týždňov naplánované kastingy na ich talentovú show Česko Slovensko má talent. Ide pritom každoročne o najsledovanejší program, ktorý televízia na Kolibe vysiela. Nateraz sú však výbery účinkujúcich pred porotou zrušené!

Ako uvádza televízia v tlačovej správe, rešpektuje súčasný stav a cíti zodpovednosť k zdraviu všetkých účastníkov a spolupracovníkov na šou. Aj preto sa rozhodli kastingy, ktoré sa mali konať v dňoch od 21. do 22. marca a od 28. do 29. marca v Čechách zrušiť. Víkendy, kedy sa mali pred porotu postaviť nádejní umelci sú tak nateraz stopnuté a nikto nevie povedať, ako sa bude situácia so šírením koronavírusu vyvíjať. Aj preto televízia neuviedla, kedy budú náhradné termíny a či vôbec. Otáznik teda visí nad celou show, pre ktorú sú práve výberové kolá nosnou časťou celého projektu.

„Našim prvoradým cieľom je zabezpečiť ochranu zdravia účastníkov kastingov aj štábu. Preto sme na základe analýzy aktuálnych informácií a po konzultácii s relevantnými autoritami rozhodli posunúť kastingy šou Česko Slovensko Má Talent,“ povedal generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega. Aj napriek tomu v Jojke veria, že kastingy nakoniec budú a podľa ich slov, zverejnia „náhradné termíny v dostatočnom predstihu“. Okrem toho bolo zrušené aj nakrúcanie relácie Sedem, ktoré malo byť presne dnes. V siedmom nebi Vila Rozborila sa nakrúcalo bez divákov a za prísnych bezpečnostných opatrení. Vyzerá to teda tak, že televízny priemysel na Slovensku prechádza poriadne zaťažkávajúcou skúškou.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom