Kmotríková po odchode z Jojky: Nový kšeft v televízii jej ex!

Zdieľať
Adriana Kmotríková
Adriana Kmotríková Foto: TV JOJ

Nestratí sa ani po odchode z televíznej dvojky. Adriana Kmotríková sa na konci minulého roka rozhodla pre nečakaný krok a po dlhých rokoch na televíznej obrazovke Jojky ako moderátorka hlavného spravodajstva skončila. Nikto netušil, prečo sa tak zrazu rozhodla, no už tretí mesiac na jej miesto zasadá Aneta Parišková, či Andrea Belányiová. Teraz je jasné, kam kroky obľúbenej blondínky povedú.

Keďže sa Kmotríková objavila v jojkárskej relácii Vila Rozborila V siedmom nebi, na pretras prišla aj téma jej odchodu a nového pôsobiska. Ako sa zdá, moderátorka sa svojej práce nevzdala a pokračuje na televíznych obrazovkách naďalej. Tentoraz však v spravodajskej televízii TA3. „Ja som odišla zo spravodajstva televízie JOJ s tým, že sa chcem venovať niečomu inému. V inej spravodajskej televízii, neviem, či to tu smiem povedať, TA3, rozbieham nový projekt a ten je práve venovaný cystickej fibróze,“ povedala Adriana. Paradoxom je, že majiteľom televízie je jej exmanžel, po ktorom má svoje meno, veľkopodnikateľ a jeden z najbohatších Slovákov Ivan Kmotrík.

Blondínka sa teda rozhodla pre netradičný projekt, ktorý je jej blízky, pretože na rovnaké ochorenie zomrela jej dcérka Natálka, ktorá mala iba 5 rokov. „Bude to pravidelná relácia venovaná čisto tejto chorobe, problematike. Veľa ľudí ešte stále nevie, čo je to cystická fibróza. Napriek tomu žije 350 pacientov na Slovensku s touto chorobou. Čo ma veľmi teší, napriek tomu, že ja som dcérku stratila, tak dnes je z tých 350 už iba zhruba 150 detí,“ prezradila ešte Kmotríková a dodala: „Touto reláciou by som chcela postupne aj zbierať peniažky a pomáhať týmto smerom, tak dúfam, že sa mi to podarí.“

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom