Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Meghan si dopraje! Navštívila hotel, kde stojí noc takmer 10 000 eur!
Zdielať na

Meghan si dopraje! Navštívila hotel, kde stojí noc takmer 10 000 eur!

Archívna reportáž

Posledné povinnosti voči kráľovskému dvoru, ktoré Meghan a Harryho tento mesiac čakajú, môžu byť celkom vyčerpávajúce. Azda aj preto sa párik rozhodol dopriať si poriadny luxus a to rovno v jednom z najdrahších hotelov, aké Londýn ponúka.

Meghan jednoducho miluje luxus! Ako uvádza portál Daily Mail, noc v hoteli The Goring začína síce už od 500 eur, no luxusná "kráľovská" izba vychádza až na neskutočných takmer 10 000 eur za noc. 

Keď už človek prespáva pod jednou strechou s členmi kráľovskej rodiny, chcel by aj kráľovsky hodovať. Delikatesa v hodnote mesačnej výplaty, kaviár z jesetera Beluga, môže pristáť na stole hostí už od 700 eur.

Takto zhodnotil Meghan odborník na reč tela:

Meghan však v hoteli neprespáva, nocovať by mali s Harrym vo svojom sídle Frogmore Cottage. Vojvodkyňa zašla zrejme len do reštaurácie, ktorú vraj obľubuje aj kráľovná. Hotelový personál je na podobné návštevy už zvyknutý. Vo svojich útrobách totiž už za storočie svojej existencie hostil množstvo vznešených návštevníkov. Kráľovská rodina ho poctila svojou návštevou už v roku 1910, keď bol po prvýkrát otvorený.

Pár zdieľa každú udalosť posledných dní na svojom Instagrame:

Kráľovná Alžbeta v hoteli už niekoľko rokov organizuje vianočný večierok pre zamestnancov Buckinghamského paláca, ktorý sa nachádza v jeho blízkosti. Obývajú ho tiež pravidelne princ Charles s vojvodkyňou Camillou a poslednú noc pred svadbou s princom Williamom tú strávila aj Kate Middleton.

Súvisiace články

Najčítanejšie