Testované vozidlo nereprezentuje to najlepšie a najvyzdobenejšie, čo Hyundai dokáže ponúknuť. Ide o racionálny kompromis medzi cenou, úžitkom a eleganciou. Prekvapilo nás, ako dobre dokáže Santa Fe tieto tri dôležité parametre skĺbiť.

Navonok pôsobí moderne, elegantne a mohutne. Zároveň dizajnéri použili štýl, ktorý ani náhodou nie je vulgárny či agresívny. Vďaka tomu by výsledný vzhľad a aura tohto vozidla mohli slúžiť ako predlohy zlatého stredu v automobilovom dizajne. Členitej prednej časti kraľuje uzučký LED pásik s integrovaným denným svietením, hlavné (takisto diódové) reflektory sa nachádzajú o poschodie nižšie. Ich svetelný výkon je dostatočný.

Efektivita, priestor a komfort. Predstavujeme kráľa rodiny SUV v Hyundai

Interiér je vkusný, elegantný a veľmi príjemný, zaujme nielen praktickou stránkou, ale aj viacerými prepracovanými detailmi. Zdroj: Filip Kadlečík

Profil vozidla zdobí niekoľko výrazných prelisov, ktoré mu dávajú charizmu. Je sa na čo pozerať, o zadnej časti ani nehovoriac. Koncové svetlá majú krásnu 3D grafiku, len škoda, že sú rozdelené do viacerých segmentov. Hyundai i Kia by sa už mohli zbaviť zvyku umiestňovať smerovky až k nárazníku.

Elegancia exteriéru sa preniesla aj do kabíny. Tam už však trochu absentuje moderna. Iste, Santa Fe môže byť zvnútra technologická pevnosť s virtuálnou prístrojovou

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa