2020-02-26 07:55:00
Vamos VAM
Vamos VAM
Zdroj: VAM

Postaráme sa, aby vám s autom neodišiel nikto iný: neprekonaný VAM systém

Kúpili ste si nové auto a teraz riešite, ako zabezpečiť, aby vám ho neukradli?

Vsaďte na doteraz neprekonaný zabezpečovací systém VAM! S ním budete mať istotu, že vaše auto vám spred bytu či domu nikdy nezmizne. Namontovať si ho môžete dať okrem Bratislavy a Nitry aj na pobočke v Lemešanoch.

Ak máte poistku proti krádeži, nie je vám to veľmi platné – poisťovňa vám vyplatí len zostatkovú hodnotu vášho vozidla a na peniaze budete musieť čakať niekoľko mesiacov. Ak ste sa spoľahli na satelitné vyhľadávanie, tiež nevsádzate na istotu – zlodeji ho totiž vedia deaktivovať veľmi jednoducho. A čo čisto mechanické alebo čisto elektronické zabezpečovacie systémy? Tiež nie sú dostatočné. Zabezpečte si preto svoje auto spoľahlivým VAM systémom!

Zdroj: Vámoš

Prečo práve VAM systém? Ako jediný je neprekonaný

VAM systém je medzi zabezpečovacími systémami jediný neprekonaný. Na rozdiel od iných systémov totiž kombinuje elektronické a mechanické zabezpečenie. Okrem toho je založený na princípe kombinatoriky a jedinečnosti – v každom aute sú zabezpečené iné časti a na iných miestach.

Auto tak nie je možné ukradnúť ani v prípade, že by zlodeji napríklad jedno auto odtiahli a po niekoľkých hodinách prišli na to, ako zabezpečovací systém funguje. Žiadne iné vozidlo totiž nie je zabezpečené rovnako, dokonca ani inak úplne totožný model.

Zdroj: Vamos VAM

 

Novinka VAMPIRE LITE

Okrem klasického VAM R1 si môžete dať auto zabezpečiť aj modernejším VAMPIRE LITE. Okrem toho, že ponúka nový dizajn, je aj kompaktnejší. Okrem toho namiesto 6 komponentov ich blokuje až 7.

Nadstavba VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK

Ochráňte celé svoje vozidlo! S nadstavbou VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK bude vaše vozidlo chránené aj pred odťahom, naložením vozidla či krádežou kolies.

Pred čím chránia nadstavbové moduly?

S VAM ODŤAH bude vaše vozidlo chránené pred:

  • naložením, ťahaním, tlačením, zdvíhaním či nakláňaním vozidla,
  • krádežou kolies,
  • vniknutím do motorovej časti.

Zdroj: VAM, Vámoš

S VAM AKUSTIK zlodeji nepochodia s:

  • naložením, ťahaním, tlačením, zdvíhaním či nakláňaním vozidla,
  • krádežou kolies,
  • vniknutím do motorovej časti,
  • vniknutím do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

Viac o tom, ako je možné, že auto zabezpečené VAM systémom nie je možné ukradnúť, si prečítajte na vam-system.sk


AUTOR: PR článok
ZDROJ: Vámoš

Komentáre k článku


Stream naživo