Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
FOTOGALÉRIA. Nahá Hantuchová (29), Tunnicliffe (29) či Gabeira (25)
Zdielať na

FOTOGALÉRIA. Nahá Hantuchová (29), Tunnicliffe (29) či Gabeira (25)

Tenistka Daniela Hantuchová je medzi 27 svetovými športovcami, ktorí sa vyzliekli pre magazín the Body Issue. Ide o štvrté pokračovanie projektu Bodies We Want (Telá, ktoré chceme). 29-ročná slovenská tenisová hviezda sa tu predviedla v celej svojej sláve, avšak na fotkách strategicky priložila ruky k hrudníku. Informoval o tom britský denník Daily Mail.

Nevie, kam sa to ukladá

V rozhovore pre magazín Body Issue Daniela Hantuchová povedala, že si potrpí na postave, a preto pravidelne posilňuje. "V mojom športe nie som tá najcharakterstickejšia. Môžem posilňovať zdvíhaním ťažkých váh, aj to robím, ale veľmi sa to neukazuje," dodala popradská rodáčka.

Ďalej povedala, že je veľmi šťastná, pretože môže jesť hocičo bez toho, aby hľadela na kalórie. "Som rada, že môžem jesť dosť veľa a neukladá sa mi to do tukov. Spálim veľa, pretože sa narobím na kurte," hovorí Daniela.

Nebola v tom sama

Okrem Hantuchovej sa programu Bodie We Want zúčastnilo ďalších 26 športových talentov. Napríklad surférka Maya Gabeira, paralympijská veslárka Oksana Masters, ale aj volejbalistky Megan Hodge, Heather Brown a Cynthia Barboza. 

Hantuchová v tomto smere vstúpila do povedomia vo februári 2009, keď spolu s Ruskou Mariou Kirilenkovou a Francúzkou Tatianou Golovinovou pózovala pre 46. výročné "plavkové" vydanie Sports Illustrated Swimsuit Issue. "Bol to pre mňa jedinečný zážitok a skvelá príležitosť ukázať sa ľuďom v inom svetle, mimo tenisových kurtov," uviedla vtedy Hantuchová pre oficiálnu internetovú stránku Tenisovej asociácie žien (WTA).

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ESPN

Súvisiace články