Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Messi (26) a problémy? Ešte vám ukáže, odkazuje tréner
Zdielať na

Messi (26) a problémy? Ešte vám ukáže, odkazuje tréner

BARCELONA / Svojimi nadpozemskými výkonmi si na seba uplietol bič. Gólostroj menom Lionel Messi, ktorý súkal jeden gól za druhým, sa však teraz zasekol. A odvšadiaľ sa valí otázka: Čo sa deje s Messim?!

Zranenie stehenného svalu

Naposledy rozvlnil geniálny Argentínčan v španielskej La Lige sieť súpera 28. septembra, keď otváral v 20. minúte zápasu skóre na trávniku Almerie. O ďalších osem sa ale z neho už porúčal. Dôvodom bolo zranenie pravého stehenného svalu.

V ďalšom kole teda nehral, v 9-tom potom vybehol na hraciu plochu až v 62. minúte a Katalánci iba remizovali v Pamplone s Osasunou 0:0. To je dosiaľ ich jediná strata. V El Clásicu síce Messi odohral celú minutáž, no gólom k víťazstvu nad Realom neprispel.

Ešte vám ukáže, odkazuje tréner

Tréner Gerardo Martino sa téme Messi nevyhol. "O Messiho strach nemám. Buďte pokojní, ešte vám ukáže. Navyše, Lionel je pre mužstvo nesmierne dôležitý aj keď neskóruje," povedal Gerardo Martino.

A to sa stalo aj v utorok večer, keď Barcelona vyhrala na ihrisku Celty Vigo 3:0. Malý veľký muž absolvoval celý duel, no jeho meno sa medzi strelcami gólov opäť neobjavilo. Uvidíme, či sa tak stane v piatok večer v derby s Espaňolom.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

SITA

Súvisiace články