StoryEditor

"Chytré" hodinky Suunto 7- spojenie života a športu

03.02.2020, 18:20
Suunto 7 prináša odborné znalosti zo športu do každodenného života vďaka Wear OS by Google ™.

Nové supermoderné smart hodinky Suunto 7 sú vybavené technológiou Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 3100 s funkciami športových hodiniek s GPS, ktoré obstoja v každom dobrodružstve. Ide o nové prémiové smart hodinky Suunto 7, ktoré predstavujú spojenie všestranných odborných znalostí značky Suunto v oblasti športu s užitočnými šikovnými funkciami technológie Wear OS by Google ™. Hodinky Suunto 7 sú vybavené technológiou Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 3100, ktorá je jednoducho integrovaná s technológiou Wear OS by Google do jediného rozhrania a prináša tak užitočné funkcie ako pre oblasť športu, tak pre každodenný život.

Skvelé funkcie vždy poruke

• Športová funkcia ponúka viac ako 70 športových režimov od behu a cyklistiky po lyžovanie a surfovanie s presným sledovaním aktivity, ovládanie hudby na hodinkách a prístup do aplikácie Suunto s detailnými tréningovými prehľady. Batérie pritom v režime nepretržitého GPS sledovania vydrží až 12 hodín.
• Terénne offline mapy s integrovanými tzv. teplotnými mapami Suunto s grafickým znázornením atraktivity tréningových miest pre 15 aktivít zabezpečujú, že používateľ vždy nájde cestu a najlepšie tréningové trasy, aj keď so sebou nemá telefón alebo nemá prístup k sieti.
• Wear OS by Google vám uľahčí všedný život vďaka funkciám Google Fit ™, Google Assistant ™, Google Pay ™, tisícom aplikácií dostupných na Google Play ™ a bežným funkciám, ako sú upozornenia, kalendár a predpoveď počasia.
• Vyhotovenie, ktoré obstojí v každom dobrodružstve, testované vo Fínsku, kde preukázalo odolnosť voči nárazom, vode a nečistotám.

Vysokokvalifikovaný tréner na vašom zápästí

Hodinky Suunto 7 ponúka nové celofarebné offline terénne mapy v jasných farebných odtieňoch, s ktorými môžu športovci vďaka dotykovému displeju OLED s výrazným podsvietením sledovať svoju polohu aj pri pohybe, a tiež pohodlné ovládanie hudby na zápästí. Popri týchto nových funkcií ponúka hodinky Suunto 7 odborné znalosti v oblasti športu s viac ako 70 športovými režimy od behu a cyklistiky po lyžovaní a jogu, vysokú výdrž batérie, s ktorou môžete chytré hodinky aktívne používať po celý deň a stále jej zostane dostatok energie na vaše každodenné pohybové aktivity, vrátane presného merania aktivít sa sledovaním tepovej frekvencie na zápästie, tlakomeru pre sledovanie nadmorskej výšky a tréningových prehľadov. V rámci zlepšovania môžete sledovať svoje pohybové aktivity a trendy v aplikácii Suunto alebo sa spojiť s partnermi, ako je Strava.

Odolnosť nadovšetko

"Hodinky Suunto 7 pracujú na vyspelej platforme Snapdragon Wear 3100 a ide o prvé smart hodinky ponúkajúce špeciálny režim pre športové aktivity s až 12 hodinami nepretržitého sledovania GPS alebo až 48 hodinami bežného používania," uviedol riaditeľ pre nositeľnú elektroniku spoločnosti Qualcomm Pankaj Kedi. "Sme veľmi radi, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Suunto a v podobe týchto výkonných smart hodiniek navrhnutých pre aktívnych i príležitostných športovcov spojiť to najlepšie zo športu, štýlu a chytrých funkcií.

Hodinky Suunto 7 boli navrhnuté vo Fínsku a ich testovanie ukázalo, že obstojí v najdrsnejších podmienkach a dobrodružstvách a vďaka sklu Gorilla Glass odolajú nárazom, vode a nečistotám. S týmito hodinkami na ruke môžete smelo čeliť akémukoľvek počasí alebo si zájsť do posilňovne či na jogu a pri žiadnych aktivitách sa nemusíte vzdávať svojej obľúbenej hudby.

 

Suunto 7 v kocke:

Odporúčaná maloobchodná cena: 479 eur
Hmotnosť: 70 g
Luneta: Nerezová oceľ
Puzdro hodiniek: Vystužený polyamid
Materiál remienka: 24mm remienok (k dispozícii zo silikónu, kože a textilu
Navigácia: GPS, Glonass, Galileo
Výdrž batérie: Až 12 hodín v režime sledovania GPS či až 48 hodín pri bežnom používaní *
Vodeodolnosť: 50 metrov
Operačný systém: Wear OS by Google ™
Procesor: platforma Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 3100
Podporuje telefóny: iOS a Android

01 - Modified: 2024-04-18 08:03:39 - Feat.: - Title: Z behania v kopcoch bude mať úžitok každý 02 - Modified: 2024-04-18 07:58:19 - Feat.: - Title: Slovenská priorita na MS družstiev v chôdzi v Antalyi – získať miestenky v miešanej štafete na olympijské hry v Paríži 2024 03 - Modified: 2024-04-17 08:23:46 - Feat.: - Title: Sto dní pred otvorením Hier XXXIII. olympiády v Paríži Slovensko len so 14 miestenkami 04 - Modified: 2024-04-15 07:57:55 - Feat.: - Title: Rekreačný a výkonnostný beh 05 - Modified: 2024-04-15 07:52:40 - Feat.: - Title: Kenské triumfy na TIPOS Národnom behu Devín – Bratislava
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/vybava, menuAlias = vybava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
18. apríl 2024 15:00