Nový showroom DS Store je v bratislavskom Lamači v rámci predajcu Final-CD. Je prvým a zatiaľ jediným predajcom pre exkluzívne autá koncernu. Dizajnu predajne dominujú tmavé farby a kvalitné materiály. Priestor na tri autá obkolesuje jednu dôležitú časť showroomu.

V strede je sedadlo s virtuálnou realitou, kde je možné nakonfigurovať si auto podľa svojich požiadaviek. Zákazník začína v sedadle a na zobrazovacom zariadení má pohľad do interiéru zo sedadla vodiča. Po zvolení verzie a vnútorného vzhľadu sa presúva von na jedno z parížskych námestí, kde vidí vonkajšie pohľady na auto a môže si voliť ďalšie detaily. Virtuálny konfigurátor je príjemne spracovaný a priestor na chodenie okolo auta je dostatočne veľký.

DS Store Bratislava - DS3 má zapustené kľučky Zdroj: jmr

V ponuke DS Automobiles sú aktuálne dva modely. Menší DS3 Crossback je podobne veľký ako napríklad Audi Q2 a prichádza so zapustenými kľučkami. Toto riešenie je vhodné z hľadiska pocitu exkluzivity, ale aj z hľadiska aerodynamiky. Interiér používa kvalitné materiály a alcantara je jedným z výrazne používaných poťahových prvkov.

Druhým a väčším modelom je DS7 Crossback, ktorý je zase veľkostne na úrovni Audi Q3. Má napríklad svetlomety s otáčacími prvkami a ponúka dostatok miesta aj na zadných sedadlách. Pôsobí nezvykle a na cestách sa určite nestratí.

Prvý DS Store plánuje predaj viac ako 100 kusov DS tento rok. Každý model má 5 rokov záruku obmedzenú 100-tisícmi kilometrov. Asistenčné služby sú buď cez aplikáciu MyDS, alebo priamo na telefónnom čísle. V ponuke bude aj platená služba DS Valet, kedy v prípade nutnosti servisu dovezie zástupca predajcu náhradné auto, vezme auto na potrebné úkony a vráti na dohodnutom mieste.

DS Store Bratislava - na vytvorenie vlastného DS je možné použiť virtuálnu realitu Zdroj: jmr