Šokujúce slová Diany Mórovej o samovražde slovenskej kolegyne?
29 | 01 | 2020 I Žaneta Hurbanová

Nečakané úmrtie talentovanej slovenskej herečky Moniky Potokárovej († 27) je stále zahalené rúškom tajomstva. Nikto si presne netrúfa povedať, čo nádej Slovenského národného divadla prinútilo k predčasnému odchode zo sveta. Jej kolegyňa Diana Mórová (49) ale v niekoľkých vetách načrtla možný scenár tragickej udalosti!


Aj keď ani ona presne nevie, čo sa v hlave Moniky Potokárové odohrávalo a ako v skutočnosti vyzeralo jej manželstvo s Robom Rothom (47), na podobné tragické udalosti má "jedno meradlo". Striktne odmieta, že by sa tak mladá herečka zachovala pod vplyvom pracovného preťaženia, ako uvádza web Expres.cz. "Kedysi dávno, ešte v časoch Divadla Pavla Országha Hviezdoslava sme mali všetci veľké množstvo postáv. Okrem toho, že sme hrali v divadle, sme každý deň točili inscenácie, filmy alebo sme boli v dabingu, "uviedla Mórová s dodatkom:" Lietali sme z miesta na miesto, nemali sme mobily ani psychológmi, a žiadna žena sa nezabila, "vyjadrila svoj názor v rozhovore pre slovenské týždenník Plus 7 dní.

Následne ešte dodala: "Keď nejaká ženská urobí takúto vec, vždy je to kvôli mužovi. Odnepamäti, "vyslovila skrytú narážku porotkyňa šou Česko-Slovensko má talent a jedna z tvárí seriálu Panelák.

Na otázku denníka Nový čas, či tým mierila na manželstvo Potokárovej, už ale reagovať nechcela. "Nechcem sa o tom už baviť.

Smutný pohreb krásnej Moniky Potokárovej. Posledná rozlúčka prebehla bez verejnosti
Rodina herečky Moniky Potokárovej sa navždy už rozlúčila... Rodinný príslušníci si nepriali verejnú rozlúčku v divadle. Samotný pohreb na východe Slovenska sa odohral tak, aby sa o ňom nedozvedela verejnosť. Najbližší sa s Monikou rozlúčili v... Čítať ďalej
05 | 12 | 2019 | Žaneta Hurbanová