Ako bohyňa v zlatom rúchu! Charlize Theron opäť vyrazila dych módou

V prípade Charlize Theronovej nie je výnimočné, že kam príde, stáva sa centrom pozornosti. A často aj kráľovnou akcie. Na cenách pre kostýmových dizajnérov o tom nebolo pochýb.

29.01.2020 14:19
debata
Herečka Charlize Theron v zlatej kreácii Louis... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Charlize Theron Herečka Charlize Theron v zlatej kreácii Louis Vuitton na vyhlásení cien Costume Designers Guild Awards.

Oscarová držiteľka, ktorá aj tento rok bojuje o sošku za svoj výkon vo filme Bombshell, sa objavila na vyhlásení cien Americkej asociácie kostýmových dizajnérov. A vyzerala ako bohyňa v zlate.

Voľba šiat z dielne značky Louis Vuitton, ktoré doplnila ešte zlatá čelenka vo vlasoch, bola ukážková. Ale to už je v prípade Theronovej vlastne klasika. Nepochybne patrí do zoznamu najlepšie oblečených žien v Hollywoode a fascinovať dokáže najmä svojou schopnosťou originality a variability štýlov či strihov.

Herečka Charlize Theron bola opäť úchvatná v...
Herečka Charlize Theron uviedla film Bombshell...
+14Herečka Charlize Theron sa tiež prišla pozrieť...

Zlatý model z materiálu s bohato vyšívaným dezénom pripomenul Theronovej úlohu vo fantasy sérii Snehulienka a lovec. Mal v sebe priam rozprávkový filmový nádych. Na herečke je však najfascinujúcejšie, že aj modely, ktoré majú tendenciu pôsobiť kostýmovo, dokáže nosiť so súčasným, veľmi moderným šmrncom.

Už o pár dní sa blondínka objaví na červených kobercoch na Oscaroch. S napätím sa očakáva, aký model predvedie tentoraz. Keďže je dlhoročná ambasádorka značky Dior a jej slávneho parfumu, dá sa aspoň predpokladať, že to budú práve šaty z dielne francúzskeho ateliéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #zlato #Louis Vuitton #Charlize Theron #štýl

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....