Aj politik je človek a má právo na svoj súkromný život, ktorý sa nemusí páčiť iným. Môže sa opiť, môže sa rozviesť, môže mať milenky a potajomky sa obliekať do ženských šiat. Pokiaľ tým nikomu neubližuje, neporušuje zákon a nezneužíva verejné zdroje, je to jeho vec a nie je dôvod na mediálny záujem.

Andrej Danko sa snaží navodiť dojem, že aj jeho kompromitujúci telefonát s Alenou Zsuzsovou je z tejto kategórie hriechov. Bráni sa tým, že to bola len „nezáväzná frivolná konverzácia a súkromný flirt“. Neriešili vraj spolu žiadne politické témy.

Na jeho obranu už vystúpil aj Robert Fico, ktorý na zázname nepočuje nič, čo by malo byť predmetom verejného záujmu. Nepochybne má pochopenie pre slabosť svojho koaličného partnera, lebo aj on musel v minulosti vysvetľovať, ako sa bývalá topless modelka stala jeho osobnou asistentkou vyplácanou z verejných zdrojov.

Flirt ženatého muža

Šéf Smeru si pri obhajovaní lídra SNS nezabudol kopnúť do médií, ktoré vraj len chcú poškodiť súkromný život Andreja Danka. V skutočnosti si ho už dávno poškodil on sám, čo napokon sebakriticky priznal pre bulvárne médiá, keď v roku 2015 komentoval svoj rozvod. Podľa vlastných slov mal na rozpade ich manželstva hlavnú mieru on sám, lebo povýšil svoju prácu nad rodinu.

Už vtedy sa zároveň objavovali špekulácie, že za to v skutočnosti mohla iná žena a dnes sa predseda SNS verejne priznal, že

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa