Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

AKTUÁLNE Českom otriasla vražda: Majiteľa firmy (†54) mal dobodať bývalý zamestnanec

Šéfa jednej z klatovských firiem mal dobodať zamestnanec Zobraziť galériu (4)
Šéfa jednej z klatovských firiem mal dobodať zamestnanec (Zdroj: Repro foto idnes.cz )

KLATOVY - Česká polícia vyšetruje od dnešného rána násilnú smrť 54-ročného muža vo firme v Klatovoch. Zadržala podozrivého štyridsaťšesťročného muža, povedala policajná hovorkyňa Martina Korandová. K napadnutiu jedného muža druhým vyrážali aj zdravotníci, podľa hovorkyne záchrannej služby lekár už len mohol skonštatovať smrť zraneného muža.

"V súčasnej chvíli preverujeme všetky okolnosti násilného trestného činu, ku ktorému došlo v jednej firme v Klatovoch. Pri incidente bol fyzicky napadnutý a zranený päťdesiatštyriročný muž, ktorý následne zomrel," uviedla. Kriminalisti teraz na mieste vypočúvajú svedkov a obliadajú miesto činu. Do mesta Klatovy smeruje policajný krízový intervent.

Hovorkyňa záchrannej služby Mária Svobodová povedala, že na mieste zasahovala aj záchranná služba, ktorá muža resuscitovala. "Muž utrpel vážne zranenia, lekár konštatoval smrť," dodala bez ďalších podrobností.

AKTUÁLNE Českom otriasla vražda:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: repro foto Novinky.cz)

Ako uvádza český portál iDnes.cz, tragický incident sa odohral priamo v areáli firmy, ktorá sa zaoberá autodopravou. Útočníkom bol pravdepodobne bývalý zamestnanec, ktorý dostal výpoveď, uvádza portál. zhruba pred troma týždňami. Zabiť mal majiteľa († 54) jednej z klatovských firiem, obeť údajne dobodal. "Podľa miestnych šlo muža, ktorý žil ako bezdomovec. Prespával v aute, neskôr v kamióne. Potom ale prišiel o vodičský preukaz, pretože na cestách riskoval," uvádza iDnes.

Viac o téme: VraždaKlatovy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu