Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2020, 14:01
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Jozef Vajda aj Gabriela Marcinková sú svine. V dramatickom slovenskom filme spájajú politiku s mafiou a znásilňovaním dievčat

FILMY A SERIÁLY SVIŇA
Uložiť Uložené

Dorazil trailer pre slovenský triler Sviňa.

Začiatkom mesiaca sme ti priniesli prvý poriadny trailer pre Sviňu, prichádzajúci politický triler zo slovenského prostredia. Dej nás zavedie do známej krajiny, ktorú ovládajú vysokopostavení zločinci, ľudia prepojení s politikou, mafiou, ale aj s políciou, súdmi a veľkými kšeftami.

Odporúčané
SIS-kári mi zlámali rebrá, Rezešovci ovládali celý východ. Mysleli si, že sú polobohovia, hovorí Arpád Soltész (Rozhovor) SIS-kári mi zlámali rebrá, Rezešovci ovládali celý východ. Mysleli si, že sú polobohovia, hovorí Arpád Soltész (Rozhovor) 4. marca 2019, 10:41

Dej sa bude odohrávať aj v resocializačnom zariadení a zameria sa ako na politikov pracujúcich s mafiánmi, tak na stále obmedzovaný život novinárov a podobné súčasné témy.

Tvorcovia dnes zverejnili novú ukážku z filmu, scénu v ktorej sa spolu stretla trojica dominantných postáv a hercov – Jozef Vajda v postave temného podnikateľa Wagnera so zvláštnymi podnikateľskými praktikami, Marko Igonda ako predseda politickej strany a Daniel Heriban ako minister vnútra, sivá eminencia v pozadí. 

Okrem hercov vyššie si zahrali aj herečky Diana Mórová a Gabriela Marcinková, ale aj menej známe tváre ako Dana Droppová, Petra Dubayová a Andrej Remeník. Scenár, réžiu a produkciu filmu mali v rukách Mariana Čengel Solčanská (Únos) a Rudolf Biermann, významné osobnosti súčasného slovenského filmu. Sviňa sa do slovenských kín dostane 6. februára 2020.

Odporúčané
V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy V hoteli Kyjev znásilňoval ženy a smial sa Černákovi, ktorý ho chcel zastreliť. Mafián Tuti Daniš bol postrachom Bratislavy 8. júna 2019, 12:07
Domov
Zdieľať
Diskusia