„Momentálne prebieha policajná akcia v súvislosti s prípadom vyšetrovacieho tímu Hmla,“ potvrdilo Prezídium Policajného zboru SR Denníku N. Polícia tiež zasahuje u Norberta Bödora, potvrdil to jeho advokát Adrián Kucek pre televíziu Joj.

„Ide o domové prehliadky a prehliadky iných priestorov na rôznych miestach západného Slovenska,“ potvrdil pre TASR hovorca prezídia Michal Slivka.

Aktualizované o 13:15: N. Bödörovi zaistila polícia počas stredajšej domovej prehliadky mobilný telefón a iné veci. Domová prehliadka bola podľa jeho právneho zástupcu A. Kuceka už ukončená.

Výsledkom podľa advokáta nemalo byť nájdenie podozrivých predmetov, policajti si však mali odniesť jeho mobilný telefón a iné nešpecifikované veci. Obvinený N. Bödör naďalej nie je, prehliadku mu robili v postavení svedka.

N. Bödör vypovedal minulý týždeň pred senátom Špecializovaného trestného súdu v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

Prokurátor a splnomocnenec poškodených Daniel Lipšic ho chcel konfrontovať aj s Threemou Mariana Kočnera, v ktorej si s ním mal písať o vynášaní informácií z prostredia Policajného zboru.